< Imprimare >      ZIUA ONLINE - MAGAZIN - luni, 10 august 2009

Jude Law, hartuit: Femeia care ii poarta in pantece copilul s-a fotografiat in chiloti si si-a postat burtica pe Internet (FOTO)

Mama celui de-al patrulea copil al celebrului actor Jude Law, Samantha Burke, a postat o serie de fotografii cu burtica sa pe Internet la sfarsitul acestei saptamani. Fotografiile in care fotomodelul de 24 de ani a pozat in chiloti au fost postate pe un website de peste Ocean, noteaza, luni, "The Superficial". Mai mult, tanara a adaugat si cateva imagini cu ea realizate inainte de a afla ca este insarcinata.

Si, se pare ca micutul care il poarta in pantece va fi o adevarata mina de aur ce ii va asigura o viata fara griji. Avocatii Samanthei i-au cerut actorului aproape 180.000 de dolari pe an pentru cresterea copilului. Insa, nici familia lui Jude nu s-a lasat mai prejos, parintii lui au insistat ca vedeta sa fie prezenta la nasterea bebelusului. Totusi, nimeni nu este sigur ca acesta va putea participa, data nasterii, programata pe sase octombrie, coincide cu noaptea de deschidere a piesei Hamlet pe Broadway, in care actorul are rolul principal.

"Jude mi-a spus ca este fericit si mandru ca isi poate indeplini responsabilitatile parintesti. Insa Sam este destul de neincrezatoare si isi doreste propunerea in scris. Jude vrea sa rezolve tot cat mai repede", a declarat o sursa din anturajul actorului, mai precizeaza "The Superficial".

R.R.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=35751&data=2009-08-10