< Imprimare >      ZIUA ONLINE - MONDEN - sambata, 16 februarie 2008

Ce scria fiica cea mica a presedintelui in oracolele fetelor din clasa ei

Colegii de generala ai Elenei Basescu: Operatiile estetice i-au schimbat mult infatisarea

Profesorii spun ca tanara era o eleva de nota 8

Excesiv de timida si mereu cu bretonul pe ochi. O adolescenta in pas cu moda, dar o eleva de nota 7-8. Asa o descriu fostii profesori si colegi, de la scoala 45 din Bucuresti, pe Elena Basescu, fiica cea mica a presedintelui tarii. Potrivit "Click", Elena a fost transferata la aceasta unitate de invatamant in clasa a opta, odata cu numirea tatalui sau in functia de ministru al Transporturilor. Colegii si-o amintesc drept o tipa durdulie, mult diferita, fizic, de imaginea pe care o vedem astazi la televizor. "Operatiile estetice i-au schimbat mult infatisarea. A slabit si s-a snobit", afirma fostii colegi ai Elenei. Scria in oracolele acestora, insa nu lucruri tocmai placute despre relatia dintre ei. "Desi am fost impreuna doar cateva luni pot sa spun ca m-am atasat putin de voi, mai mult nu cred ca se putea", scria mezina prezidentiala.

Elena Basescu a fost transferata la Scoala 45 din Bucuresti, din orasul natal, Constanta, dupa ce tatal sau, Traian Basescu, a fost numit ministrul Transporturilor. "Desi am fost impreuna doar cateva luni pot sa spun ca m-am atasat putin de voi, mai mult nu cred ca se putea", scrie in oracolul de la sfarsitul clasei a VIII-a adolescenta Elena Basescu. Mesajul lasat de fiica presedintelui i-a intristat pe fostii ei colegi, care si-ar fi dorit ca Elena sa fi fost mai prietenoasa cu ei, scrie "Click".

"Era retrasa si nu prea ne baga in seama. Cand venea la scoala nu se mai dezlipea din banca", isis aminteste una dintre fostele colege ale fetei lui Basescu. "Era un copil foarte timid. Nimerise intr-o clasa cu 43 de elevi, unde toti erau prieteni. Probabil, din cauza asta nici nu s-a putut integra", povesteste Elisabeta Radoi, profesoara de fizica a Elenei. Aceasta isi mai aminteste ca mezina familiei prezidentiale era si pe atunci in pas cu moda". Era foarte moderna. Purta o geaca din piele neagra de care era foarte mandra. Tunsoarea o avea ca si acum. Parul lung, drept si cu breton", spune profesoara.

Cat despre aspectul fizic, fostii colegi de clasa o descriu pe Elena ca pe o fata durdulie si cu nasul mai mare decat il are acum. "Operatiile estetice i-au schimbat mult infatisarea. A slabit si s-a snobit", sunt de parere fostii colegi. Acestia isi mai amintesc ca Elena era protejata de profesori pentru ca era fata de ministru. "Chiar si cei mai severi o linguseau, cu toate ca la invatatura nu excela. Era o eleva de nota 7-8" spun colegii ei. Cea care se interesa de situatia scolara a Elenei era mama. "Pe tatal ei nu l-am vazut niciodata venind la scoala", spune profesoara de fizica.

Z.O.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=3564&data=2008-02-16