< Imprimare >      ZIUA ONLINE - MONDEN - luni, 4 februarie 2008

Cecilia a pierdut in fata fostului sot cursa pentru cel mai rapid mariaj dupa divort: se va recasatori in martie

Prima Doamna insarcinata, fosta Doamna ... maritata

La doar cateva zile dupa ce si-au unit destinele, noul cuplu prezidential francez, format din Nicolas si Carla Bruni-Sarkozy se afla din nou in atentia presei din intreaga lume. Potrivit publicatiei italiene "Il Giornale", Carla, in varsta de 39 de ani, ar fi insarcinata, in trei luni. De altfel, o informatie similara a aparut in ziare in urma cu trei saptamani, fiind alimentata de un control facut de cantareata la o clinica de profil din Statele Unite. De partea cealalta, fosta Prima Doamna a Frantei, Cecilia, pare decisa sa-si refaca si ea viata, dupa divortul de actualul lider de la Paris. Potrivit "Le Figaro", ea va casatori cu omul de afaceri franco-american, Richard Attias, in martie, la New York. Presa a dezvaluit ca cei doi au o relatie inca din 2005, perioada in care Cecilia si Nicolas Sarkozy se despartisera temporar.

In cazul in care, de aceasta data, informatia conform careia Carla ar astepta un copil se confirma, presedintele francez, Nicolas Sarkozy, ar putea deveni, la 53 de ani, tata pentru a patra oara. Potrivit "Il Giornale", sarcina Carlei Bruni ar fi deja in luna a treia, scrie saptamanalul, care publica un interviu in exclusivitate cu Carla, realizat cu noua luni inainte de logodna sa cu Sarkozy. ''Nu imi place casatoria, exista ceva mincinos in acest angajament'', afirma, printre altele, Carla. In acelasi timp, Marisa Borini, mama fostului manechin a declarat ca nu stie nimic despre eventualitatea ca fiica sa astepte un copil. In urma cu trei saptamani, presa franceza sustinea ca iubita, la vremea respectiva, a sefului statului francez, ar astepta un copil. Jurnalistii scriau ca italianca si-ar fi facut o serie de teste de sarcina, la spitalul american din Neuilly. Carla Bruni are deja un baietel in varsta de sase ani, Aurelien. Cu toate acestea, ea ar fi marturisit ca si-ar mai dori un copil din relatia cu presedintele Frantei. Nicolas Sarkozy are, la randul sau, trei baieti, din mariaje diferite: pe Louis, in varsta de 10 ani, din mariajul cu Cecile, si alti doi fii, dintr-un prim mariaj cu o corsicana. Palatul Elysee nu a emis nici un comunicat oficial care sa confirme sau sa infirme informatia.

Cecilia Albeniz-Ciganer, fosta sotie a presedintelui francez Nicolas Sarkozy, se grabeste, la randul sau, sa-si refaca viata dupa divortul de ocupantul fotoliului prezidential din Franta. Potrivit unor surse apropiate fostei prime Doamne a Frantei, citate de publicatia "Le Figaro", Cecilia va recasatori cu omul de afaceri franco-american, Richard Attias, in martie, la New York. Mai mult, aceleasi surse sustin ca Cecilia si-ar fi petrecut sfarsitul de saptamana, in care fostul sot, Nicolas, s-a casatorit, departe de Franta, intr-un week-end romantic, alaturi de omul iubit. De altfel, Attias este barbatul pentru care Cecile l-a parasit, in 2005, pe Nicolas Sarkozy. Fosta Prima Doamna s-a afisat la New York la bratul lui Richard, fiind suprinsa in aceasta ipostaza de fotografii publicatiei "Paris Match". Dupa cateva luni de separare, in ianuarie 2006, cuplul Cecile-Nicolas a parut sa revina la sentimente mai bune si s-a impacat. Era de fapt, doar o strategie de imagine, care sa-l ajute pe Nicolas Sarkozy sa obtina voturi pentru a ajunge in fruntea Frantei.

Potrivit publicatiei "Nouvel Observateur", Richard Attias este un om de afaceri de origine marocana, in varsta de 49 de ani. In timp ce era presedinte al unei alte filiale a Publics, Publicis Events Worldwide, o retea mondiala dedicata organizarii de evenimente, Richard Attias s-a ocupat, in stransa colaborare cu Cecilia Sarkozy, de organizarea congresului UMP (Uniunea pentru o Miscare Populara) de la Bourget, cand Nicolas Sarkozy a fost numit presedinte al partidului, pe 28 noiembrie 2004. Cecilia Maria Sara Isabel Ciganer-Albeniz, in varsta de 50 de ani, a fost cea de-a doua sotie a lui Nicolas Sarkozy, cel de-al 23-lea presedinte al Republicii Franceze, impreuna cu care are un copil, Louis, in varsta de 10 ani, si alte doua fiice dintr-o prima casatorie cu omul de televiziune Jacques Martin.

C. STEFAN

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=3158&data=2008-02-04