< Imprimare >      ZIUA ONLINE - MAGAZIN - joi, 14 mai 2009

Alec Baldwin si-ar arunca fiica intr-un vulcan

Dupa ce, in urma cu doi ani, a fost nevoit sa-si ceara public scuze pentru ca si-a numit fiica "purcica egoista", cunoscutul actor Alec Baldwin a iscat marti un nou scandal, sugerand in cadrul emisiunii "David Letterman Show" ca si-ar dori sa o arunce pe Ireland, in varsta de 13 ani, intr-un vulcan. Potrivit fostului sot al lui Kim Basinger, adolescentii cu probleme ar trebui pur si simplu "trimisi intr-un fel de tabere de reeducare din China, in munti, unde sa stea vreme de cinci ani". In ciuda disensiunilor pe care le are cu Ireland, Baldwin a declarat ca nu a renuntat la ideea de a mai face copii cu "o mireasa filipineza comandata prin posta" sau cu una din Rusia, relateaza "Daily Mail".

"Fata mea are acum 13 ani si acum inteleg de ce, in acele filme, de fiecare data cand e infatisata o cultura Maya, sau orice cultura tribala, sau hawaiana, ei arunca mereu o adolescenta in vulcan drept sacrificiu", a glumit actorul. "Inteleg de ce. Adolescentele sunt foarte incapatanate", a adaugat el. "Toata lumea imi spune mereu ca e vorba de hormonii lor, dar pe mine nu ma intereseaza", i-a marturisit Baldwin gazdei emisiunii, afirmand ca adolescentii "ar trebui trimisi intr-un soi de tabara de reeducare din China, in munti, vreme de cinci ani". Totusi, a adaugat actorul, "Mi-ar placea sa mai am alti copii. In acest moment ma gandesc sa-mi iau o mireasa filipineza comandata prin posta. Sau una din Rusia. Nu ma intereseaza, am 51 de ani".

In urma cu doi ani, Baldwin a fost implicat intr-un scandal urias, dupa ce i-a lasat fetei sale pe robotul telefonic un mesaj, care a ajuns ulterior pe internet. "Esti o nerusinata, o purcica egoista. Nu ai pic de creier sau bun simt ca orice fiinta umana", i-a spus fiicei sale cunoscutul actor, suparat ca aceasta nu a raspuns la telefon desi intre ei avusese loc o discutia prealabila in acest sens. "Nu-mi pasa daca ai 12 ani, 11 sau ca esti un copil sau ca maica-ta e o pacoste si ca nu-i pasa de tine nici cat negru sub unghie. Gata, cu acest telefon m-ai umilit pentru ultima data", a urlat Baldwin. In urma acestui incident, care i-a sifonat serios imaginea, actorul a fost nevoie sa-si ceara public scuze pentru limbajul folosit. Totusi, ca urmare a mediatizarii acestei inregistrari, lui Baldwin i-a fost suspendat dreptul legal de a-si vizita fiica. Atacat din toate partile, actorul a acuzat o puternica stare depresiva si a inceput chiar sa nutreasca ganduri suicidale, fiind in cele din urma silit sa apeleze la ajutorul psihologilor.

Alina OLTEANU

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=27927&data=2009-05-14