< Imprimare >      ZIUA ONLINE - EVENIMENT - joi, 9 aprilie 2009

Revolutia Florilor, la Chisinau -Vineri, in Piata Marii Adunari Nationale, incepand cu ora 10.00

Primarul Chisinaului, Dorin Chirtoaca, a cerut joi politiei municipale sa asigure ordinea publica la actiunea de protest de vineri.

Moldovenii sunt asteptati vineri, incepand cu ora 10:00, in Piata Marii Adunari Nationale din Chisinau, intr-un amplu miting impotriva sistemului comunist. Tinerii sunt invitati la un protest non-violent - REVOLUTIA FLORILOR, potrivit mesajelor care circula pe bloguri, twitter, facebook si alte siteuri de socializare, scrie Hotnews.ro.

"Vineri 10 aprilie 2009 ora 10:00 REVOLUTIE FRATILOR !!! O noua data in istoria noastra! Toata Republica la Chisinau in Piata Marii Adunari Nationale (#PMAN) cu flori in maini!!!! Jos comunistii pentru un viitor mai bun! Fara Violenta! Transmite mesajul mai departe! Anunta prietenii, parintii si pe toti care ii cunosti!!! HAI FRATILOR! A SOSIT CEASUL!", scrie pe pmfu.blogspot.com.

Toate mesajele insista asupra evitarii oricaror forme de violenta, pentru a nu oferi politiei justificarea unei interventii in forta. "VENITI CU FLORI IN MAINI!!!!!!!!! Noi NU suntem huligani! Noi NU suntem vandali!!! Protestam cu flori in maini! Degeaba infiltrati agitatori! Degeaba incercati sa ne manipulati! Florile sunt armele noastre! REVOLUTIA FLORILOR!".

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=25414&data=2009-04-09