< Imprimare >      ZIUA ONLINE - MAGAZIN - joi, 9 aprilie 2009

Sotia premierului britanic poarta haine inchiriate de la creatori de marca

Sotia prim-ministrului britanic, Sarah Brown, scoate bani seriosi din buzunar pentru a arata bine, mai ales ca prefera sa se imbrace in tinute inchiriate de la creatori de marca.

Astfel ca, potrivit cotidianului "The Telegraph", pentru vestimentatia pe care a purtat-o la evenimentele desfasurate saptamana trecuta in cadrul summit-ului G20, doamna Brown a cheltuit nu mai putin de 10.000 de euro.

Stilul sau contrasteaza complet cu cel al predecesoarei sale, Cherie Blair, care a fost criticata pentru ca primea haine pe gratis sau reduceri de mii de euro de la creatori. Insasi Carole Chaplin, consiliera stilistica a doamnei Blair, se pare ca negocia multe dintre micsorarile de preturi de care beneficia Cherie.

Pentru banchetele recente, pe care le-a avut impreuna cu liderii strainii si cu Lord Mayor, Sarah a inchiriat cateva rochii de la creatoarea britanica Amanda Wakeley. Pe una dintre ele a purtat-o chiar saptamana trecuta, la o masa festiva cu presedintele Mexicului. In plus, doamna Brown se pare ca a inchiriat rochii si jachete de la Brett Lintner si Graeme Black, inclusiv una pe care a purtat-o la cina oficiala a summit-ului G20.

Inchirierile costa de obicei cam 10% din pretul de vanzare, ceea ce inseamna ca Sarah cheltuie cateva sute de lire pentru tinutele sale.

"Sarah crede ca e important sa se imbrace bine la marile evenimente si inchirierea rochiilor este putin mai accesibila", a declarat o prietena de-a doamnei Brown, conform precizarilor "The Telegraph".

C.G.S.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=25404&data=2009-04-09