< Imprimare >      ZIUA ONLINE - POLITICA - joi, 9 aprilie 2009

Tupeu de Luceafar al huilei

Miron Cozma: Becali e un mafiot. Nu putea face bani fara acceptul mediului politic

Miron Cozma l-a facut miercuri seara pe Gigi Becali mafiot, confirmand in acelasi timp ca doreste sa isi faca un partid politic. "Pentru prima data, Miron Cozma se decide sa-si faca un partid politic, in vederea de a modifica structural mentalitatea politica din Romania", a spus Cozma, intr-o interventie telefonica la Realiteatea TV.

"Structurile politice din Romania sunt mafiote, chiar mai mafiote decat Gigi Becali", a adaugat el.

"Numai un copil poate sa creada basmele despre imbogatirile rapide. Becali nu putea face bani fara acceptul mediului politic", a spus Cozma.

El a adaugat ca a refuzat sa candideze pe listele PRM, in momentul in care Vadim Tudor i-a cerut lucru, pentru ca "sunt crestin ortodox, nu sunt impotriva rromilor si a ungurilor".

Cozma sustine ca politica este impotriva firii sale. El spune ca a refuzat, in 1996, oferta lui Ion Iliescu de a candida la Senat.

"E impotriva tuturor principiilor mele. Eu sunt rocker din 1970. Eu n-am vazut rocker comunist. Dupa intalnirea cu Iliescu, unde l-am refuzat, s-a dus la Deva si a afirmat ca Cozma reprezinta nimic pentru Hunedoara. Atunci m-am ambitionat si am candidat independent. Am fost al doilea", a spus el.

Z.O.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=25310&data=2009-04-09