< Imprimare >      ZIUA ONLINE - REVOLUTIA DE LA CHISINAU - miercuri, 8 aprilie 2009

Care "dusmani romani"? Fiul lui Voronin, Oleg, face afaceri bune in Romania

In timp ce tartorul comunistilor de la Chisinau, presedintele Vladimir Voronin, peroreaza cu furie fata de statul roman, fiul acestuia nu are nici o problema in a dezvolta relatii comerciale de anvergura in Romania.

Este deja arhicunoscut in mass-media din Republica Moldova faptul ca fiul presedintelui Republicii Moldova, Oleg Voronin, este cel mai bogat om de afaceri din Basarabia, firmele sale ruland afaceri de sute de milioane de euro.

Astfel, Oleg Voronin controleaza industria moldoveana a zaharului, afacerile cu cereale si cele din domeniul asigurarilor, aminteste Realitatea TV. Mai mult decat atat, Oleg Voronin detine chiar o banca, prin care isi desfasoara activitatea toate institutiile de stat din Republica Moldova, detine agentii imobiliare si firme de constructii. Companiile sale se ocupa si de turism, de furnizare de acces la Internet, avand monopol pe intermedierea exporturilor si importurilor agentilor economici moldoveni, prin firma Transline.

In afara de toate acestea, Oleg Voronin poseda mai multe firme si depozite in Romania, la Iasi si la Vaslui, completeaza Realitatea TV.

Z.O.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=25302&data=2009-04-08