< Imprimare >      ZIUA ONLINE - MAGAZIN - joi, 26 martie 2009

Condusa la altar de... Darth Vader!

Pentru un britanic, ziua nuntii a fost cu adevarat speciala. Si nu doar pentru ca se casatorea cu aleasa inimii, ci mai ales pentru ca si-a intalnit... idolul.

Si asta pentru ca, potrivit "Ananova", mireasa, originara din West Yorkshire, Marea Britanie si-a surprins viitorul sot aducandu-l, nici mai mult, nici mai putin, decat pe Darth Vader, din "Razboiul stelelor", s-o conduca la altar. Stuart Robinson, in varsta de 35 de ani, a ramas uluit cand Jessica, viitoarea lui sotie, a intrat la ceremonie la bratul personajului negativ din faimosul serial, pe ritmurile Marsului Nuptial.

Tanara in varsta de 30 de ani i-a facut aceasta surpriza lui Stuart dupa ce a aflat ca acesta ii scrisese lui Jim'll Fix It pe cand era copil, vrand sa cunoasca niste personaje din "Razboiul Stelelor". Astfel ca Jessica i-a angajat pe Darth, doi Stormtrooper si un Comandor Imperial prin intermediul internetului, pentru ziua lor cea mare din Keighley.

"Este un vis implinit, sa ma casatoresc si sa il cunosc in sfarsit pe Darth Vader", a marturisit Stuart. Jessica a declarat ca a vrut sa faca ceva prin care sa-si surprinda iubitul si ca Stuart nu avea nici cea mai mica idee de ceea ce-l astepta. "Insa Darth Vader ma tot calca pe rochie si l-am tot mustrat", a mai adaugat Jessica, conform "Ananova".

Z.O.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=24204&data=2009-03-26