< Imprimare >      ZIUA ONLINE - EDITIA DE ORA 16 - sambata, 10 februarie 2007

Meg Ryan si-a "refacut viitorul" cu Matthew Perry

Actorii americani Meg Ryan si Matthew Perry au confirmat zvonurile ca ar fi inceput o relatie amoroasa, la putin timp dupa ce au fost surprinsi impreuna, in ipostaze mai mult decat amicale, in Los Angeles, relateaza Hollywood.com. Fostul star al serialului "Friends" a devenit un obisnuit al locuintei actritei din Bel Air, California.

Surse au declarat pentru revista Us Weekly ca Matthew Perry a fost vazut intrand in casa lui Meg Ryan sambata seara, in jurul orei 8:30 pm, spunand cu voce tare ca "aceasta lasase portile casei deschise special pentru el".

Perry, in varsta de 37 de ani, si Ryan, in varsta de 45, au mai fost vazuti luand cina de mai multe ori in perioada sarbatorilor in restaurantul The Brentwood din Los Angeles. Un martor ocular a declarat: "S-au asezat intr-un colt intunecos. Ba mai mult, Meg Ryan a cerut chelnerului sa stinga lampa din dreptul mesei lor".

O alta sursa a confirmat pentru site-ul mai sus citat ca Matyhew Parry s-a despartit de curand de Lizzy Caplan, in varsta de 24 de ani, starul din "The Class", in compania carei a tot fost vazut in ultima vreme.

La randul ei, Meg Ryan a divortat inca din 2001 de actorul american Dennis Quaid, si a avut o scurta relatie cu partenerul din pelicula "Proof of life", Russell Crowe.

REACTII LA CALD

Adrian Enculescu, redactor ZIUA online:

"Sa fie sanatosi! Ma lasa paf astfel de stiri & preocupari: cum ca Perry a fost surprins in fata casei ei la... 8:30 pm, sambata seara! Ori ca ea a rugat chelnerul sa stinga lumina in dreptul mesei lor, la restaurant... Ma bucur sincer pentru ei ca au confirmat... zvonurile, asa poate vor fi lasati in pace, o vreme."

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=238&data=2007-02-10