< Imprimare >      ZIUA ONLINE - VEDETE - miercuri, 18 martie 2009

Christina Ricci nu-i ajunge nici macar pana la umar logodnicului sau! (FOTO)

Monica si Irinel Columbeanu in varianta americana... inversa! Christina Ricci este aproape de doua ori mai scunda decat iubitul sau. Poate ca nu se pot privi prea des ochi in ochi, dar se pare ca actrita in varsta de 29 de ani si noul sau iubit au cazut de-acord ca atat timp cat se iubesc nebuneste, orice altceva nu mai conteaza.

Potrivit "Daily Mail", Christina, care are doar 1,50 m inaltime, a iesit la masa in Los Angeles cu comediantul Owen Benjamin, ca urmare a anuntului logodnei lor. La cei doi metri si ceva ai lui, este imposibil ca diferenta dintre ei sa treaca neobservata. Cu toate astea, Christina si Owen se dovedesc a fi mult mai comptabili cand vine vorba de iubire: au chicotit si s-au tinut de mana pe toata durata intalnirii lor.

Cei doi s-au cunoscut anul trecut, pe platourile de filmare a comediei lor "All's Faire In Love" si si-au facut publica relatia in luna octombrie. Actrita, care anul trecut a interpretatio pe Trixie in "Speed Racer", nu a facut un secret din dorinta de a se aseza la casa ei, marturisind asta si intr-un interviu acordat revistei "Tatler" in 2007, mai precizeaza jurnalistii de la "Daily Mail".

C.G.S.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=23632&data=2009-03-18