< Imprimare >      ZIUA ONLINE - SOCIAL - vineri, 6 martie 2009

Socant: Fetita violata cu acordul mamei - "Le dadea bani si bautura si il lasau la mine in pat"

Oricat ar parea de greu de crezut, o fetita de 13 ani ani din Vrancea marturiseste ca a fost violata cu acordul mamei sale. Femeia, impreuna cu concubinul, au permis unui barbat sa intretina relatii sexuale cu copila, urmand, in schimb, sa primeasca bani si bautura, potrivit "Monitorul de Vrancea".

"Un prieten de-al lor de familie m-a violat. S-a intamplat anul trecut, a doua zi de Craciun. Ea (mama -n.r.) l-a trimis la mine in pat. M-am speriat atit de tare ca nu am putut sa mai scot nici un sunet si acum, la proces, mama zicea ca daca am tacut inseamna ca am vrut! De cite ori venea ala la ei le aducea bani si bautura si ea, in schimb, il lasa la mine in pat. Stia foarte bine ce se intimpla, ca in timpul asta ea si cu barba-su stateau in cealalta camera si ala venea la mine in camera... De mai multe ori s-a intimplat", a declarat fetita pentru "Monitorul de Vrancea".

"Ma lovea cu facaletul, cu polonicul, cu pumnii si cu picioarele"

Mama fetitei este alcoolica. "Mama bea intr-una iar cand se imbata ma lua la bataie. Obisnuia sa incuie usa si ma lovea cu facaletul, cu polonicul, cu pumnii si picioarele. Ultima data, cind am vrut sa fug, a cazut geamul de la usa peste mine. De multe ori, dupa ce ma batea ma dadea afara din casa sau ma alunga noaptea la 3.00 din casa si tot ea suna la politie. A doua zi o lua de la capat... stia sa ma bata asa incit sa nu-mi lase semne pe fata, numai pe corp", a spus fetita. Copila a mai spus ca i-a fost frica sa spuna cuiva ce indura, ca nu cumva sa fie batuta si mai tare.

Comportamentul ciudat al fetitei si rezultatele scolare tot mai slabe au dat de banuit dirigintei. "Era joi, inainte de 24 ianuarie. Diriginta s-a dus si a spus la primarie si la politie ca se intimpla ceva. Au venit, m-au dus la medico-legal, au luat probe... Le-am spus ca ultima data se intamplase chiar in noaptea aceea", a spus minora.

Aceasta a fost adusa in Adapostul Temporar din cadrul Directiei generale de asistenta si protectie a copilului din judertul Vrancea. Specialistii DGASPC au initiat toate demersurile care se impun pentru instituirea unei masuri de protectie care s-o fereasca pe fetita sa se mai confrunte cu chinuri ca cele prin care a trecut. "Imi place aici, la centru. M-am adaptat, doamnele sint foarte dragute si e cu totul altfel decat acasa. Aici sunt linistita. De abia astept sa treaca procesele, sa merg din nou la scoala. Unul a fost deja si i-am spus judecatorului ca eu nu mai vreau in nici un caz sa ma intorc la mama. Sper sa nu mai ajung niciodata la ea!", spune copila, potrivit sursei citate.

R.P.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=22669&data=2009-03-06