< Imprimare >      ZIUA ONLINE - EVENIMENT - vineri, 14 decembrie 2007

ULTIMA ORA

Un autocar cu numere romanesti s-a rasturnat in Ungaria: 13 raniti

13 persoane au fost ranite, dintre care trei grav, dupa ce un autobuz cu numere de inmatriculare romanesti, care se intorcea de la Roma, s-a rasturnat, vineri dimineata, langa Szeged, in sud-estul Ungariei. La bordul vehiculului se aflau 43 de pasageri. La locul accidentului au sosit rapid unitati ale pompierilor, care au adus paturi si bauturi calde, pentru a ajuta oamenii sa reziste temperaturilor foarte scazute. O companie locala a trimis un autovehicul pentru a transporta pasagerii nevatamati catre cel mai apropiat oras. Cauza producerii accidentului nu a fost stabilita deocamdata.

Un autobuz cu numere de inmatriculare romanesti s-a rasturnat, vineri dimineata, pe autostrada M5 din sud-estul Ungariei. Cei trei pasageri raniti grav si alti patru dintre cei raniti usor au fost spitalizati la Szeged, a declarat purtatorul de cuvant al autoritatii pentru managmentul dezastrelor din Ungaria, Tibor Dobson. Autocarul transporta muncitori imigranti din strainatate in Romania, conform purtatorului de cuvant al politiei locale, Anita Lukacs.

La aceasta ora, autoritatile fac cercetari la fata locului, pentru a stabili cauzele exacte ale producerii accidentului.

Z.O.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=2134&data=2007-12-14