< Imprimare >      ZIUA ONLINE - MONDEN - miercuri, 11 februarie 2009

Monica Belluci, sexy si tandra sub dus! (FOTO)

Frumoasa Monica Belluci revine in atentia barbatilor din intreaga lume, gratie unor secvente nud ce fac parte din cel mai recent film al sau, "The Man Who Loves". Fostul model de succes, astazi trecuta de 40 de ani, isi arata cu mandrie formele cu care a inzestrat-o natura, intr-o scena incitatanta, filmata sub dus, alaturi de partenerul sau din film, actorul Pierfrancesco Favino.

De altfel, la finalul anului trecut, Monica declara, cu franchete, ca atat timp cat barbatii vor dori sa o vada in ipostaze sexy, ea va continua sa se dezbrace, fie in filme, fie in paginile revistelor mondene. "Ma innebuneste ideea ca, atunci cand un barbat plateste ca sa ma vada intr-unul dintre filmele mele, ma plateste pe mine sa simt placere". "Cand filmez, intru intr-o stare aparte. In fata camerei faci lucruri pe care nu le-ai face in mod normal. N-am niciodata emotii, chiar daca sunt dezbracata", mai spunea actrita.

"The Man Who Loves" (L'Uomo Che Ama), in regia Mariei Sole Tognazzi, prezinta povestea unui barbat, in varsta de 40 de ani, care sufera din cauza relatiilor complicate cu femeile care i-au aparut in cale.

Z.O.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=20959&data=2009-02-11