< Imprimare >      ZIUA ONLINE - MAGAZIN - vineri, 7 decembrie 2007

Sexy Beckham, un cuplu plin de personalitati

Celebrul cuplu David si Victoria Beckham a reusit sa obtina nu unul, ci doua locuri in topul celor mai proeminente zece personalitati ale anului 2007. In opinia jurnalistor de la ABC, creatorii clasamentului, cei doi au reusit sa combine celebritatea, sportul, televiziunea si muzica, devenind cea mai sexy pereche din lume. ''Imi place la nebunie titlul asta'', a declarat Victoria Beckham, in cadrul unui interviu la postul ABC. Pe lista se mai afla Justin Timberlake, supranumit ''Noul rege al sexului'' de revista ''Rolling Stones'' si cuplul Chris DeWolfe - Tom Anderson, fondatorii retelei sociale MySpace.

Sotii Beckham au ''descins'' in Statele Unite in primavara, cand David a semnat un contract pe cinci ani cu echipa de fotbal L.A. Galaxy. Afacerea, estimata la 250 de milioane de dolari, reprezinta doar o mica parte din pachetul oferit marcii Beckham pentru venirea in SUA. Pentru Victoria, intelegea cuprinde si un turneu in cinstea reunirii trupei Spice Girls, o linie vestimentara ''Beckham'' si alte ''mici atentii'', in valoare de sute de milioane de dolari.

Pentru David, este o diferenta totala fata de inceputurile sale dintr-o suburbie modesta a Londrei. ''Tatal meu ma ducea pe stadion in fiecare zi. Era obsedat de fotbal si m-a pus si pe mine sa joc. Am intrat in prima echipa la varsta de opt ani si de acolo am tot evoluat. Este tot ce am vrut sa fac vreodata'', a explicat starul.

Da nu totul este frumos in lumea Beckam. ''A fost un an dificil pentru mine. Sunt mai frustrat ca niciodata. N-am avut pana acum atatea accidentari intr-un singur sezon. Fotbalul este pasiunea mea'', a declarat, dezamagit, David.

In timp ce fotbalistul descoperea dragostea pentru jocul cu balonul rotund, Victoria visa la viata de star. ''De cand ma stiu am vrut sa fiu vedeta. Este cel mai important lucru pentru mine'', a recunoscut ea.

Timpul a trecut, David a ajuns un fotbalist de renume international, Victoria a devenit Posh Spice, membra a uneia dintre cele mai de succes trupe de fete - Spice Girls. ''O sa ma insor cu fata asta'', si-a spus David, cand a vazut primul videoclip al celor cinci Spice.

Pana la urma, cei doi s-au intalnit la un meci de fotbal. ''Abia facusem cunostinta cu el si, ce m-a impresionat cel mai tare, a fost ca, in timp ce toti ceilalti jucatori erau la bar cu prietenele lor si se imbatau, David statea cu familia'', a povestit Posh Spice.

Sotii Beckham sunt impreuna de zece ani, cu mult peste media altor cupluri de staruri. ''Inca ne iubim foarte mult si ne simtim foarte bine impreuna'', a spus Victoria. ''Vom sta impreuna pana la sfarsit'', a adaugat David.

Adrian ENCULESCU

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=1984&data=2007-12-07