< Imprimare >      ZIUA ONLINE - FAPT DIVERS - vineri, 19 decembrie 2008

Tineri EMO se automutileaza si posteaza pozele pe Internet (IMAGINI SOCANTE)

Din prea mare plictiseala unii apeleaza la activitati care de care mai violente. Cititul, plimbarile cu prietenii, escaladatul muntilor sau mersul la bazin, par sa nu mai aiba nici o valoare pentru o adolescenta ce a ales sa stranga o colectie impresionanta de poze cu parti ale corpului pe care si le-a mutilat intr-un mod cumplit.

Pozele postate pe Internet ilustreaza o persoana ce pare sa fie o fata, care isi etaleaza taieturile si spatele numai piele si os, probabil foarte mandra de isprava sa. "O fata emo are mare nevoie de consiliere, isi face poze cu ea taindu-se. Impreuna cu pozele nu este nici o informatie dar cine o stie pe fata asta sa ceara ajutor!", "Are mare nevoie de ajutor", "Ai nevoie de ajutooooor! Te distrugi! Du-te acum la un spital pentru bolnavi mintal", sunt cateva dintre comentariile vizitatorilor forumului in cauza.

"Cred ca fata asta este mai desteapta decat pare. Ranile nu sangereaza niciodata foarte rau si felul in care se taie nu o supune nici unui risc. Probabil stie ea ce face. Oricum, pozele astea nu sugereaza ca ea vrea sa moara. Imaginile sunt ingrozitoare, as vrea sa se opreasca. Tot ce face e pentru show si nimic altceva", asa arata comentariul unui vizitator al forumului ce pare sa fi studiat mai indeaproape imaginile oribile.

A.E.G.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=18346&data=2008-12-19