< Imprimare >      ZIUA ONLINE - FAPT DIVERS - vineri, 19 decembrie 2008

O soferita nervoasa i-a smuls cascheta si l-a injurat pe politistul care o oprise pe dreapta

O soferita din Braila, suparata peste masura de faptul ca a fost oprita in trafic deoarece mergea fara a avea in functiune luminile de intalnire, l-a imbrancit pe politistul care o trasese pe dreapta, i-a smuls cascheta si l-a injurat.

Corina F., in varsta de 32 de ani, conducea, vineri, pe Drumul European 584, in orasul Insuratei, un autoturism Mercedes Benz. Soferita nu avea in functiune luminile de intalnire, motiv pentru care a fost oprita de un agent din cadrul Politiei Insuratei, care efectua serviciul de supraveghere si control al traficului rutier in zona, transmite Agerpres.

Agentul de politie i-a solicitat conducatoarei auto documentele personale si ale masinii si i-a adus la cunostinta faptul ca va fi sanctionata contraventional, conform prevederilor, cerandu-i sa ramana in autoturism.

In timp ce politistul completa procesul verbal de constatare a contraventiei, soferita s-a apropiat de autoturismul de serviciu al agentului, a deschis portiera, i-a adresat cuvinte jignitoare, i-a smuls cascheta si l-a imbrancit.

In cauza s-a intocmit dosar penal, cercetarile urmand sa fie desfasurate de procurori din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Braila, sub aspectul comiterii infractiunii de ultraj.

A.E.G.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=18336&data=2008-12-19