< Imprimare >      ZIUA ONLINE - FAPT DIVERS - marti, 16 decembrie 2008

Cercetat penal pentru ca a furat apa de baut

Un barbat din orasul mehedintean Strehaia este anchetat de jandarmi pentru comiterea infractiunilor de furt si distrugere de bunuri publice pentru care sunt prevazute pedepse cu inchisoarea de la unu la zece ani.

Seful Inspectoratului de Jandarmi al Judetului (IJJ) Mehedinti, col. Vasile Erceanu, a declarat marti, pentru Agerpres, ca R.Iorgu, fara sa aiba autorizatiile necesare si fara sa achite taxele aferente, si-a bransat ilegal locuinta la reteaua publica de distributie a apei potabile.

"La sesizarea societatii furnizoare de servicii apa-canal a orasului Strehaia, lucratorii nostri s-au deplasat la domiciliul infractorului si au constatat ca aceasta corespunde realitatii. Am demarat cercetarile, intocmind astfel actele premergatoare trimiterii acestora la Parchetul de pe langa Judecatoria Strehaia", a precizat Erceanu.

Potrivit colonelului Erceanu, prejudiciul produs prin furtul a unei cantitati estimate de 1.764 de metri cubi de apa potabila si avarierea conductei stradale de distributie a apei se ridica la 3.827 de lei.

Z.O.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=18150&data=2008-12-16