< Imprimare >      ZIUA ONLINE - EXTERNE - marti, 16 decembrie 2008

Grecia: Huliganii marxisti au ocupat postul national de televiziune ca sa se dea in spectacol

Cum in Grecia s-a dat liber la razmerita din cauza fortelor de ordine, care sunt atat de pasnice, incat nu sunt in stare sa apere nici macar sectiile de politie, 20 de studenti anarhisti s-au gandit sa incerce sa apara la televizor si au ocupat postul public de televiziune, informeaza Reuters.

"Au venit pasnic. Nu s-a folosit forta si au cerut sa protesteze in direct fata de uciderea adolescentului de 15 ani", a explicat o sursa anonima din cadrul politiei.

"Asaltul pasnic" al tinerilor iubitori de mass-media sau doar de publicitate gratuita a intrerupt marti programul de stiri al postului public pentru cateva momente. Desigur, dupa 11 zile de proteste, de incendieri si de jafuri, este foarte greu pentru anarhistii marxisti sa mai iasa in evidenta cu ceva, motiv pentru care unii fura papusi reprezentandu-l pe Iisus, incendiaza brazii de Craciun, iar altii incearca sa apara la televizor.

Protestele au inceput in Grecia dupa ce un politist a impuscat mortal un tanar de 15 ani, care se pregatea sa arunce un Molotov asupra unei masini de politie.

S.G.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=18147&data=2008-12-16