< Imprimare >      ZIUA ONLINE - EVENIMENT - marti, 16 decembrie 2008

Anarhistii greci isi fac de cap si la Bucuresti? Plic suspect la Ambasada SUA

Ambasada Statelor Unite ale Americii a fost inchisa temporar, marti, dupa primirea unui plic suspect, care continea un praf alb, se precizeaza intr-un comunicat primit la redactie. Potrivit unor informatii din cadrul serviciilor secrete, nu se exclude varianta "anarhistilor greci", mai ales ca, in Romania, invata un "numar important" de studenti proveniti din Grecia, dintre care o parte sunt cunoscuti pentru "implicare in activitati aflate la limita legii". La acestea s-ar adauga si violentele recente pe care Atena nu a reusit sa le stopeze. Reprezentantii Ambasadei SUA au refuzat sa comenteze informatiile. Publicam, in continuare, comunicatul Ambasadei Statelor Unite ale Americii:

"Marti, 16 decembrie, Ambasada SUA la Bucuresti a primit un plic suspect ce continea un praf alb de origine necunoscuta. Angajatii Ambasadei au urmat procedurile standard aplicate in asemenea cazuri.

Substanta aflata in plic urmeaza a fi analizata. Ambasada nu a fost evacuata, dar accesul publicului a fost restrictionat temporar. In prezent, ambasada a fost redeschisa publicului. a autoritatilor romane in acest caz".

Z.O.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=18142&data=2008-12-16