< Imprimare >      ZIUA ONLINE - MAGAZIN - luni, 26 noiembrie 2007

Pe 4 decembrie, puteti intra in culisele spectacolului de lenjerie, la CBS

Los Angeles, orasul "ingerilor" de la Victoria's Secret

Un lucru este sigur: sarbatorile de iarna bat la usa si ne-o dovedeste cel mai mare show de moda ce a avut loc, recent, la Los Angeles. Celebrul Teatru Kodak, locul unde are loc, anual, gala premiilor Oscar, a fost transformat, intr-o singura noapte, intr-un altfel de oras al ingerilor. Cea mai de succes companie de lenjerie intima si produse de cosmetica din lume, Victoria's Secret, a uimit, din nou, publicul cu un spectacol de zile mari. Tema aleasa a fost una de vacanta, care a dorit sa puna in evidenta atat noile tendinte in materie de lenjerie, dar si noua linie de machiaj si cosmetice a companiei. Victoria's Secret si-a surprins publicul si cu invitatii, care au intrat in atmosfera sexy, originala si nonconformista a show-ului. Cum imaginile cantaresc uneori mai mult decat o mie de cuvinte, televiziunea CBS invita publicul in culisele evenimentului, programand pe 4 decembrie difuzarea filmului" Victoria's Secret Show". Pana atunci, site-urile specializate vorbesc, tot in imagini, despre cel mai mare eveniment de moda al anului si despre atmosfera sarbatorilor de iarna pe care organizatorii show-ului au adus-o, mai devreme, publicului iubitor de moda.

Heidi Klum, Karolina Kurkova, Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Izabel Goulart, Selita Ebanks, Marissa Miller, Eugenia Volodina sunt numai cateva dintre modelele care au defilat pe podiumul Teatrului Kodak din Los Angeles, alaturi de alte 20 de topmodele, nu foarte cunoscute, dar care au contribuit si ele la ineditul show-ului.

Lasand la o parte spectacolul oferit de Spice Girls, care au incercat sa isi promoveze mediatizata revenire pe scena industriei muzicale, prezentarea in sine a fost una incendiara. Decorul a fost grandios, iar prezentarea noilor colectii de lenjerie intima, nu s-a incadrat, asa cum era de asteptat, in tiparele obisnuite ale unui fashion show.

Fiecare eveniment organizat de Victoria's Secret, aduce in lumina reflectoarelor colectii indraznete, moderne si inspirate, definite prin fantezie, dorinta si erotism. Elementul care ofera, insa, clasa si unicitate fiecarui eveniment sunt aripile de inger purtate de modele.

D.C.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=1802&data=2007-11-26