< Imprimare >      ZIUA ONLINE - MAGAZIN - sambata, 22 noiembrie 2008

Are 250 de kilograme si pozeaza nud pentru ca se crede sexy! (VEZI FOTO)

De unde ideea ca doar femeile si barbatii trasi prin inel "au dreptul" sa devina modele pentru diverse pictoriale, in care sa apara in ipostaze indraznete? Americanul Michael Bowers, poreclit Chubby Mikey (Mikey Grasutu' -n.r.), nu are de gand sa lase cele peste doua sute de kilograme pe care le cantareste, si suncile care ii acopera majoritatea corpului, sa stea in calea fericirii sale. Ca urmare, a renuntat la haine si s-a transformat, pentru cateva ore, intr-un manechin...sexy.

Si, pentru ca mai sunt doar cateva zile pana la Craciun, tanarul s-a gandit ca cel mai bun fundal pentru un astfel de instantanu ar fi unul cu imaginea lui Mos Craciun. Drept pentru care s-a pozat lingand, cat a putut el de lasciv, o acadea colorata in alb si rosu. Nu a uitat nici sa isi puna pe cap celebra caciulita lui a Mos Craciun, si nici sa isi ataseze pe umeri luminitele ce se agata, de obicei, in pomul de iarna.

Nici vorba de complexe sau de remuscari in ceea ce priveste silueta sa. Pentru ca, spune Mikey, pozele reflecta realitatea. "Ma simt sexy si atragator, de aceea am ales sa pozez astfel. Nu inteleg de ce nu as putea sa pozez in astfel de cadre, ca orice alt barbat obisnuit", declara tanarul de 29 de ani.

Z.O.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=16589&data=2008-11-22