< Imprimare >      ZIUA ONLINE - EVENIMENT - vineri, 2 noiembrie 2007

ULTIMA ORA

Consilierul lui Vacaroiu a primit verdict de politie politica

Andrei Alexandru, consilierul si purtatorul de cuvant al presedintelui Senatului, Nicolae Vacaroiu, a primit verdict de colaborare cu Securitatea, in sedinta de marti a Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNSAS), au declarat, pentru NewsIn, surse din cadrul Colegiului. Potrivit surselor citate, Alexandru a fost cercetat de CNSAS in calitatea sa de membru in Consiliul de Administratie al Radioului public, unde reprezinta PSD. Purtatorul de cuvant al lui Vacaroiu neaga insa acuzatiile, sustinand ca ''este o intoxicare''.

Conform informatiilor venite din interiorul CNSAS, hotararea in cazul Andrei Alexandru nu a fost inca redactata dar va fi gata in cateva zile. Dupa primirea deciziei, consilierul are la dispozitie 15 zile pentru a face contestatie.

Alexandru a fost membru in echipele de campanie electorala ale lui Ion Iliescu in anii 1992, 1996 si 2000. Din anul 1997 pana in 2000, Andrei Alexandru a fost consilier al liderului grupului parlamentar PDSR din Senat, Ion Iliescu. Din ianuarie 2001, este consilier si purtator de cuvant al lui Vacaroiu.

A.E.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=1460&data=2007-11-02