< Imprimare >      ZIUA - ANCHETE - miercuri, 27 octombrie 2004

Tanara violata si crestata de satanisti

O tanara din comuna mureseana Grebenisu, despre care politistii sustin ca ar putea fi victima agresiunii unor satanisti, a fost internata in spital, dupa ce a fost gasita, complet dezbracata, cu semne crestate pe corp si in stare de inconstienta la marginea unei paduri din comuna mureseana Band. Medicii au declarat ca fata a fost violata, prezentand si urme de lovituri si de strangulare. In plus, ea se afla in stare grava la spital si nu poate sa vorbeasca deocamdata, intrucat corzile vocale i-au fost grav afectate. La scurt timp de la internarea fetei, medicii au descoperit mai multe semne ciudate pe corpul tinerei gasite, legistii fiind de parere ca acestea ar putea sa fi fost facute de adeptii unei miscari sataniste. Potrivit Mediafax, pe abdomenul fetei a fost gasita o pentagrama cu colturile desenate invers, semn care este asociat imaginii stilizate a diavolului. De asemenea, medicii care au examinat cicatricile spun ca tinerei i-ar fi fost imposibil sa isi faca singura pentagrama pe corp si ca aceasta a fost facuta cu siguranta de o alta persoana. "Fata nu si-a cauzat singura ranile, acestea au fost facute de o persoana din afara, este o heteroagresiune. In mod sigur s-a folosit un obiect ascutit sau taietor", a declarat conf. dr. univ. Hecser Laszlo, directorul IML Mures.

Inspectorul Livia Popa, purtatorul de cuvant al IPJ Mures, a declarat ca medicii legisti nu sunt in masura sa se pronunte asupra naturii cicatricilor si ca vor apela la specialisti din Bucuresti care sa verifice daca este vorba de insemne de natura satanista.

Altfel, anchetatorii au reusit pana in prezent identificarea tinerei, stabilind ca aceasta are 22 de ani si ca este din comuna mureseana Grebenisu, iar de cateva luni lucra ca vanzatoare intr-un magazin din Targu Mures. Oamenii legii nu au stabilit insa cum a ajuns tanara in padurea de la Band, incercand sa reconstituie traseul ei inaintea abandonului in padure. Sora victimei a declarat ca, in urma cu doua zile, ea a venit acasa, in satul natal, pentru a-si ajuta familia la munca campului, iar seara a plecat cu o masina de ocazie inapoi la Targu Mures.

George TARATA

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/display.php?id=160962&data=2004-10-27