< Imprimare >      ZIUA - SPORT - luni, 29 septembrie 2003

"Stranierii", om cu om

Hagi la prima victorie

Bursaspor a castigat acasa, 2-1 cu Konyaspor, primul gol fiind marcat de Ganea, eliminat apoi pentru cumul de cartonase galbene * Giani Kirita s-a "lipit" si el la gol * Iordache a inscris in liga a doua germana

TURCIA, Super Lig, etapa a 7-a * GICA HAGI si-a trecut in cont prima victorie ca antrenor al lui Bursaspor, 2-1 acasa cu Konyaspor. Pentru Bursaspor au jucat patru romani: BOGDAN VINTILA (integralist, cel mai bun de pe teren), IULIAN MIU (integralist - a gresit de cateva ori), CORNEL FRASINEANU (integralist, travaliu intens la mijlocul terenului, avertizat cu un cartonas galben) si IONEL GANEA (titular, a deschis scorul in minutul 53, a pasat decisiv la golul lui Okan Yilmaz din minutul 74 si a fost eliminat in minutul 79 pentru cumul de cartonase galbene) * GIANI KIRITA a marcat un gol pentru Samsunspor, 2-0 acasa cu Elazigspor. Kirita a inchis tabela de marcaj in minutul 80 * FLORIN BRATU (din minutul 70 in locul lui Cesar Prates) si OVIDIU PETRE (din minutul 82 in locul lui Hakan Sukur) au jucat pentru Galatasaray, 2-0 in deplasare cu Adanaspor. De la Galatasaray a lipsit GABRIEL TAMAS, trimis la echipa de tineret-rezerve.

ANGLIA, Premier League, etapa a 7-a * ADRIAN MUTU a fost titular pentru Chelsea, 1-0 acasa cu Aston Villa. Mutu a jucat bine, a pornit faza din care Hasselbaink a marcat golul in minutul 45 si a fost schimbat de Gronkjaer in minutul 63.

FRANTA, Ligue 1, etapa a 8-a * SERGIU RADU a intrat pentru Le Mans in minutul 76 al meciului pierdut de echipa sa in deplasare, scor 0-2 cu Rennes, grupare antrenata de LADISLAU B&Ouml;L&Ouml;NI. Radu a intrat in locul lui Pancrate. * MARIUS BACIU n-a jucat deloc pentru OSC Lille, 1-1 acasa cu Montpellier.

GERMANIA, 1. Bundesliga, etapa a 7-a * DORINEL MUNTEANU a intrat pentru WfL Wolfsburg in minutul 68 al meciului pierdut de echipa sa pe teren propriu, scor 0-1 cu Bayer Leverkusen. Munteanu l-a inlocuit pe Sarpei.

GERMANIA, 2.Bundesliga, etapa a 7-a * ADRIAN IORDACHE a marcat un gol pentru Energie Cottbus, 3-2 acasa cu LR Ahlen. Iordache a intrat pe teren in minutul 70, in locul lui Gebhardt, si a inscris pentru 3-1 in minutul 82. La Energie, LAURENTIU REGHECAMPF a fost integralist si a primit un cartonas galben.

SPANIA, Segunda Division, etapa a 5-a * LAURENTIU ROSU a fost titular pentru CD Numancia, 0-0 acasa cu Xerez. Rosu a fost schimbat de Kome in minutul 67 * GICA CRAIOVEANU a fost titular pentru Getafe, 0-0 acasa cu Alaves. Craioveanu a fost schimbat de Angel Castro in minutul 66 * DENNIS SERBAN a jucat pana in minutul 74 pentru Polideportivo Ejido, 0-0 in deplasare cu Leganes. Serban a fost inlocuit de Legrizamon.

ITALIA, Serie A, etapa a 4-a * CRISTIAN CHIVU a fost integralist pentru AS Roma, 3-0 acasa cu Ancona.

ITALIA, Serie B, etapa a 6-a * BOGDAN PATRASCU a marcat pentru Piacenza, 1-2 in deplasare cu Fiorentina. Patrascu a deschis scorul in minutul 22 si a jucat pe toata durata partidei * PAUL CODREA si VALI NASTASE au fost doar rezerve pentru US Palermo, 1-2 in deplasare cu AC Torino

* ADRIAN MIHALCEA nu a jucat deloc pentru Hellas Verona, 2-1 in deplasare cu Vicenza.

OLANDA, Eredivisie, etapa a 6-a * BOGDAN LOBONT a fost integralist pentru Ajax Amsterdam, 6-0 acasa cu Willem II Tilburg. De la Ajax a lipsit NICOLAE MITEA, care nu a fost nici macar rezerva.

BELGIA, Eerstedivisie, etapa a 7-a * MARIUS MITU a fost integralist pentru Lierse, 3-5 acasa cu KRC Genk

* LIVIU CIUBOTARIU a fost integralist pentru Mons, 0-0 acasa cu Cercle Bruges

* ALIN STOICA n-a jucat deloc pentru FC Bruges, 3-0 acasa cu Beveren. Stoica trebuia sa fie titular, insa s-a accidentat la antrenamentul dinaintea inceperii meciului.

GRECIA, Alpha Ethniki, etapa a 5-a * LUCIAN SANMARTEAN a fost integralist pentru Panathinaikos, 2-0 acasa cu Ionikos Nikea.

UCRAINA, UPL, etapa a 10-a * TIBERIU GHIOANE a fost titular pentru Dinamo Kiev, 4-0 in deplasare cu Obolon Kiev. Ghioane a fost schimbat de FLORIN CERNAT in minutul 53.

RUSIA, Parva Liga, etapa a 26-a * DANIEL CHIRITA a fost integralist pentru Zenit St. Petersburg, 2-1 in deplasare cu Rubin Kazan.

UNGARIA, NB-I, etapa a 8-a * DANIEL USVAT a fost titular pentru Balaton, 1-0 acasa cu Ujpest. Usvat a primit un cartonas galben si a fost schimbat de Korosi in minutul 90. (MIG)

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/display.php?id=128714&data=2003-09-29