< Imprimare >      ZIUA - SPORT - sambata, 23 februarie 2002

Inmormantarea fostului portar al Universitatii va avea loc maine, la Ostroveni

Neamtu s-a intors acasa

Corpul neinsufletit al tanarului fotbalist a ajuns ieri la Craiova, o data cu Ioana Cioboata, mama jucatorului * Lotul oltenilor se intoarce maine din Cipru pentru a participa la funeralii

Corpul neinsufletit al fostului portar al gruparii din Banie a fost adus ieri dimineata in tara, cu o cursa aeriana Larnaca-Bucuresti, fiind transportat la Craiova. Cu acelasi avion s-au intors in tara mama fotbalistului, Ioana Cioboata, si medicul Universitatii, Liviu Batineanu. La aeroport a fost prezent Iulian Minoiu, un prieten din copilarie al lui Cristian Neamtu. Sicriul a ajuns in Craiova in jurul orei 13, fiind depus in apartamentul familiei din cartierul Craiovita, unde asteptau peste o suta de oameni. Printre ei, tatal jucatorului, Cornel Neamtu, care a lesinat la vederea sicriului, si prietena lui Cristian, Loredana. Astazi, corpul neisufletit al portarului va fi purtat prin Craiova, trecandu-se pe la club si stadion, dupa care va fi dus in comuna Ostroveni (70 de km de Craiova), unde locuiesc bunicii din partea mamei. La Ostroveni va avea loc si inmormantarea, maine, la ora 14. Delegatia Universitatii Craiova se va intoarce maine dimineata in tara, pentru a participa la funerariile coechipierului lor. In masina mortuara care a transportat corpul jucatorului la Craiova se afla o coroana de flori din partea clubului Universitatea. Neamtu va fi inmormantat maine, in localitatea Ostroveni, aflata la 70 km de Craiova.

Cristian Neamtu, in varsta de 21 de ani, a decedat miercuri dimineata, la Spitalul Central din Nicosia, dupa ce s-a aflat timp de aproape o saptamana in coma profunda. In timpul unui antrenament efectuat pe 14 februarie, in cadrul turneului de pregatire in Cipru, Neamtu a fost lovit involuntar in fata, cu piciorul, de coechipierul sau Marius Suleap, portarul suferind o fractura de mandibula si o hemoragie cerebrala. (MIG)

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/display.php?id=84215&data=2002-02-23