< Imprimare >      ZIUA - SPORT - vineri, 13 august 1999

Federatia intoarce Antena 1 spre Campina

Apreciatul post de televiziune va protesta impotriva deciziei federale de a schimba locul disputarii meciului Rapid - FC Arges

Hotararea FRF de a suspenda pentru o etapa terenul echipei Rapid a determinat conducerea giulesteana sa aleaga Campina ca loc de disputare pentru meciul cu FC Arges din etapa a V-a a campionatului Diviziei A. Pe langa asteptatele nemultumiri ale clubului din Giulesti, si postul de televiziune Antena 1 a strambat din nas la auzirea vestii. Partida, un meci extrem de important, ar fi trebuit transmisa in direct, sambata, la orele 17.00, de Antena 1. Ieri dupa amiaza, imediat dupa ce decizia Comitetului Executiv al FRF a fost facuta publica, la Antena 1 au inceput problemele: mai poate fi transmis meciul?

Dumitru Graur, directorul Departamentului Sport al postului de televiziune, ne-a declarat: "Nu stim inca daca sunt posibilitati tehnice pentru a transmite meciul. Departamentul nostru de profil studiaza problema si in scurt timp vom sti exact ce se intampla. Conducerea Antenei 1 va decide curand asupra modului in care va riposta, deoarece masura federala ne afecteaza serios. Se putea da macar un telefon inainte. Anularea unei transmisii inseamna, pentru un post de televiziune, pe langa probleme tehnice, si reanalizarea unor contracte de publicitate."

Ovidiu DRAGAN

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/display.php?id=29710&data=1999-08-13