< Imprimare >      ZIUA - SPORT - luni, 22 februarie 1999

Presedintele CSJ se simte linistit si stapan pe situatie

Valentin Alexandru: "Ar trebui sa stau toata ziua la tribunal!"

Conducatorul comisiei care a luat hotarari impotriva Olimpiei nu exclude posibilitatea actionarii in instanta a lui Mircea Govor * Redeschiderea cazurilor Sergiu Radu si Iulian Rosoaga nu va mai avea loc

Vineri, Mircea Govor a luat decizia de a-l actiona in instanta pe Valentin Alexandru pentru "abuz in serviciu" in cazul judecarii litigiilor Olimpiei, in urma carora clubul satmarean a trebuit sa achite 100.000 USD Viitorului Oradea si nu a putut primi "grila" in cazul lui Sergiu Radu si Iulian Rosoaga. Presedintele CSJ nu este deloc nelinistit. "Cred ca am innebunit cu totii! CSJ judeca in medie 1.000 de cazuri pe an. Ganditi-va ce ar insemna ca toti cei care au pierdut sa ma dea in judecata. As sta toata ziua la tribunal! S-apoi, trebuie sa fie clar un lucru: nu Valentin Alexandru a luat respectivele decizii, ci CSJ. Nu inteleg de ce Mircea Govor face referire numai la mine. In ceea ce ma priveste, deciziile Comisiei pentru Statutul Jucatorului au fost conforme cu actele care ne-au fost prezentate. Nu eu l-am pus, de exemplu, pe Boudi sa semneze actele acelea. Si de ce jucatorii n-au contestat nimic decat dupa opt luni?", s-a intrebat Valentin Alexandru. Presedintele CSJ a mai mentionat ca n-a fost in viata lui la tribunal si este foarte posibil sa-l cheme in judecata pe Mircea Govor. "Ma obliga faptul ca am si eu familie si numele meu a fost tarat in scandal, pe prima pagina a ziarelor", a incheiat Valentin Alexandru.

Desi initial Mircea Sandu a recomandat federatiei rejudecarea cazurilor Sergiu Radu si Iulian Rosoaga, vineri acelasi presedinte al FRF s-a "rasucit", anuntand ca o decizie a Comitetului Executiv nu mai poate fi discutata.

Mihai BERTIANU

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/display.php?id=21220&data=1999-02-22