Ziua Logo
  Nr. 4635 de miercuri, 9 septembrie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Povesti, destine, intamplari
Gluma cu efect dramatic: Si-a facut cont pe un site de matrimoniale, numai ca sa afle ca si sotul ei avea unul
 9 septembrie, 14:10 
foto: The Sun
In momentul in care se casatoresc, nici unul dintre cei doi parteneri nu-si inchipuie ca va insela sau ca celalalt va face acest lucru. Totusi, pana si o banala conversatie pe Internet cu o persoana straina poate duce la sfarsitul unei casnicii. Este ceea ce i s-a intamplat unei britanice, care si-a facut cont pe un site de intalniri, dar a descoperit ca si sotul sau avea unul.
Potrivit "The Sun", aruncand o privire la verigheta de pe deget, Sara Carter a tras adanc aer in piept si a dat click pe site-ul pentru aventuri. Cu inima batandu-i sa-i sara din piept, a vizualizat sute de profiluri, fiecare apartinand unui barbat plictisit de mariajul sau, care cauta o relatie. Apoi, Sara, in varsta de 40 de ani, a zarit pe cineva la care nu se astepta: sotul sau, Paul, in varsta de 50 de ani.
"La inceput am crezut ca mintea imi face farse, sau ca vinovatia ma face sa-mi imaginez lucruri. Dar cand am citit profilul, am stiut fara nici un dubiu ca era vorba de el. Sustinea ca e prins intr-un mariaj perimat si ca e dornic sa se intalneasca cu femei, pentru sex", a declarat Sara. Femeia a simtit ca intreaga sa lume s-a prabusit intr-o singura clipa.
Si-a facut cont pe site pentru ca nu se mai simtea atragatoare
Desi constienta ca poate parea ipocrita, femeia era atunci de-a dreptul furioasa pe sotul sau. Ea sustine ca a intrat pe site dintr-un impuls de moment, pentru ca nu se mai simtea atragatoare. "Am fost intotdeauna grasa, dar dupa ce am ramas insarcinata cu fiul nostru, Andrew, acum in varsta de 15 ani, m-am ingrasat si mai mult. Paul spunea ca nu conteaza si ca eram inca frumoasa, dar intr-o zi, cand ma schimbam de haine, mi-a zis ca nu e sanatos sa fiu atat de mare. Dupa acea afirmatie, n-am mai reusit sa ma dezbrac in fata lui", a povestit Sara.
Viata lor sexuala s-a ruinat, pana intr-un moment, cand a incetat sa mai existe. Cei doi soti erau impreuna de 16 ani si Paul jura ca nu era important faptul ca nu mai facea sex cu sotia sa. Sara era cea care nu putea suporta gandul ca nu mai aveau viata sexuala si a sperat ca daca va slabi, lucrurile se vor schimba. Astfel incat a inceput o dieta si un program de exercitii fizice. "Spunea ca inca ma iubeste. Eram coplesita de vinovatie, la gandul ca am intrat pe Internet. Dar apoi a trebuit sa fac o operatie la picior si am stat in casa saptamani intregi. M-am ingrasat si mai mult si am inceput sa cred ca nimeni, nici macar Paul, nu m-ar mai fi considerat vreodata atragatoare", a mai spus femeia.
In timp ce se odihnea in urma operatiei, Sara rasfoia o revista, in locuinta sa din Chesire, cand a dat de un articol despre o femeie care si-a inselat sotul. Aceasta apelase la un site intitulat Illicit Encounters, pentru a-si gasi un barbat. Faptul ca in articol scria ca s-a intalnit cu o serie de barbati, cu care a facut sex si ca s-a simtit mai bine, a facut-o pe Sara sa arunce o privire pe respectiva pagina de Internet.
Dupa ce a dat peste profilul lui Paul, initial Sara s-a gandit sa-si confrunte sotul, dar a ales sa pastreze tacerea. "Din cate imi puteam da seama, nu primise nici un raspuns, asa ca ar fi putut sustine ca nu m-a inselat. Vroiam sa vad daca este doar un capriciu sau se gandea serios sa se intalneasca cu o femeie oarecare pentru sex", a mai povestit femeia. Acesta spune ca in urmatoarele zile i-a verificat zilnic profilul sotului sau.
Paul si Sara, in vremurile bune
Paul a aflat de la un prieten ca sotia sa avea profil pe Internet
In timp ce Paul nu primea nici un raspuns, Sara a fost abordata de doi barbati care vroiau sa o cunoasca. Amandoi erau casatoriti, dar sustineau ca scanteia din relatiile lor disparuse.
S-a simtit flatata la gandul ca alti barbati inca o considerau atragatoare si, daca nu i-ar fi gasit profilul sotului sau pe acel site, nu ar fi facut nimic. Numai ca s-a gandit ca daca el poate sa o insele si ea poate face acelasi lucru. Astfel incat le-a trimis mesaje celor doi admiratori si curand acestea au devenit pline de aluzii sexuale. Unul dintre cei ei insista sa se intalneasca cu Sara, numai ca atunci a aflat sotul ei. Un prieten ii spusese ca sotia lui se afla pe acel site si Paul s-a infuriat. Mai mult chiar, i-a vazut profilul Sarei si mesajele explicite si a fost convins ca femeia il insela.
"I-am spus ca el si-a facut profil pe acel site inainte mea. I-am explicat ca am asteptat sa-l prind asupra faptului implinit, dar Paul sustinea ca a intrat doar ca sa ma prinda pe mine. Mintea, pentru ca el era acolo dinaintea mea", sustine Sara. Desi era ranit si furios, Paul nu era pregatit sa puna capat casatoriei sale. Inca o iubea pe partenera sa, iar aceasta se simtea vinovata ca a vorbit cu alti barbati pe Internet. Dupa ce si-a anulat contul de pe respectivul site, Sara a incercat sa-si faca mariajul sa mearga.
Sara nu regreta ca a accesat siteul, ci doar ca nu a fost sincera cu sotul sau
Au trecut cateva luni si Paul a inceput sa vina acasa tarziu, pe motiv ca statea cu prietenii. Numai ca Sara nu credea acest lucru, pentru ca stia ca sotul sau fusese mereu un singuratic. "Cand Paul a inceput sa doarma in cealalta camera, l-am intrebat deschis daca are pe altcineva. Mi-a raspuns ca nu, dar la putin timp dupa, m-a anuntat ca se muta. Cred ca vroia sa-l implor sa ramana, dar eram prea indurerata sau suparata ca sa fac asta. Pur si simplu ma simteam usurata", a mai povestit Sara.
Femeia marturiseste ca, odata cu intentarea divortului, a inceput o dieta radicala si un program de fitness. Totodata, si-a reactivat contul pe Internet si a inceput sa vorbeasca cu un barbat. Dupa cateva luni, s-au intalnit si au facut sex. Atunci a inteles ca nu renuntase in totalitate la relatiile intime, ci doar la a face dragoste cu Paul. Divortul s-a pronuntat la inceputul acestui an si Sara insista ca nu regreta ca a intrat pe siteul care i-a provocat destramarea casniciei. "Singurul lucru pe care il regret e ca nu am fost sincera cu Paul. Faptul ca am intrat pe acel site a fost problema. A provocat un sfarsit intarziat unui mariaj nefericit. A fost cel mai bun lucru pe care il puteam face", a concluzionat femeia, conform precizarilor sursei citate.
C.G.S.  
A r h i v a
Stirile zilei 2009-09-09
 22:13 
LIVE: Romania - Austria 1-1, scor final
 21:10 
Congresmeni ii cer lui Obama sa negocieze cu prudenta cu Rusia in dosarul dezarmarii nucleare
 20:59 
Brasov: Un neurolog beat-turta a consultat 9 pacienti inainte sa fie scos din cabinet (VIDEO)
2 comentarii
 20:24 
Mamele vor primi o indemnizatie suplimentara de cate 600 de lei, in cazul sarcinilor multiple
3 comentarii
 20:20 
Kovesi respecta dreptul lui Dan Voinea de a reveni in magistratura, dar il acuza ca el a tergiversat dosarele mineriadelor si revolutiei
 20:20 
Armata Rusiei primeste unda verde de la Parlament pentru a ataca un alt stat chiar daca nu e lovita direct
4 comentarii
 20:11 
Sondaj: 62 la suta dintre romani cred ca Guvernul a cheltuit prea putini bani pentru combaterea crizei
1 comentariu
 19:49 
Crin Antonescu: ''Eu sunt punctul fix al acestei campanii electorale pentru Presedintie''
8 comentarii
 19:35 
Basescu in fieful lui Geoana: La Dabuleni, pepenii stau neculesi. Cand eram primar, i-am ajutat pe agricultori sa-i vanda in Bucuresti
2 comentarii
 19:18 
Emil Boc: Am simplificat bacalaureatul, examenul va ramane asa pentru un numar foarte mare de ani
2 comentarii
 19:16 
Sapunaru, Codrea, Cristea si Roman titulari in acesta seara in meciul cu Austria
 18:57 
Belgia: Mai multe scoli si gradinite au fost plasate miercuri sub supravegherea a sute de politisti, dupa amenintari cu atentate
 18:50 
Plan de re-romanizare a romanilor maghiarizati din Secuime, in atentia presedintelui Basescu
75 comentarii
 18:49 
Topul alimentelor recomandate, dar si al celor interzise in prevenirea hipertensiunii arteriale
3 comentarii
 18:40 
Un arbitru de rugby a fost facut K.O. de jucatori si dus de urgenta la spital! (VIDEO)
 18:33 
BMW X5, pe locul doi in topul preferintelor hotilor de masini, dupa Dacia Logan
 18:32 
Primaria PDL-ista din Turda ii obliga pe locuitori sa isi vopseasca fatadele caselor in portocaliu pentru ca ''se vede si noaptea''
4 comentarii
 18:21 
Forrest Gump reloaded: Un american vrea sa alerge in picioarele goale 5000 de kilometri, in scop caritabil
 18:14 
Socant! Doua cadavre au fost gasite in Mamaia, la distanta de 200 de metri unul de altul
2 comentarii
 18:14 
Geoana si Iliescu si-au exprimat regretul fata de implicarea Romaniei, alaturi de SUA, in Irak
7 comentarii
 Top afisari / comentarii 
 Ministerul jafului (2260 afisari)
 Rusia baga Ucraina in faliment (2184 afisari)
 Tiganie rai/rai care erai (1933 afisari)
 Noua tichie de margaritar (1688 afisari)
 Basescu si Oprescu candidati independenti (1655 afisari)
 Valcea: Primar santajat cu pozele sotiei surprinsa facand sex oral cu amantul  (3762 afisari)
 Maria Ciobanu: Ionut nu s-a nascut Dolanescu. Eram maritata cu un alt barbat la acea vreme (2480 afisari)
 Milla Jovovich, goala-goluta in paginile revistei "Purple"! (FOTO) (2362 afisari)
 Plan de re-romanizare a romanilor maghiarizati din Secuime, in atentia presedintelui Basescu (2283 afisari)
 Climenco: Rusia va interveni armat in cazul unui razboi civil privind unirea Republicii Moldova cu Romania (2149 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.03303 sec.