Ziua Logo
  Nr. 4626 de sambata, 29 august 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Magazin
In ultimii 11 ani din viata, Farrah Fawcett a avut o relatie secreta cu primul sau iubit
 30 august, 13:10 
Farrah Fawcett si Greg Lott, in 1999 (foto: Daily Mail)
Relatia lor nu ar putea fi niciodata descrisa drept un basm. Era prea tulburata chiar si pentru standardele disfunctionale de la Hollywood. Farrah Fawcett si Ryan O'Neal s-au certat si s-au iubit timp de 30 de ani. A fost o aventura volatila si pasionala si care, asa cum au sustinut adesea prietenii ei, nu i-au adus nici un bine actritei.
Cu toate astea, potrivit "Daily Mail", in ultimele sale zile, Farrah, de 62 de ani, a apelat tot la O'Neal. El, impreuna cu fiul lor, Redmond, de 24 de ani, au fost la capataiul ei in momentele in care pierdea lupta cu viata. Cu trei ani mai devreme fusese diagnosticata cu cancer anal. Ryan O'Neal i-a oferit toata sustinerea si ingrijirea de care Farrah a avut nevoie.
Insa, dupa spusele primului iubit al lui Farrah, tot ce a facut Ryan a fost doar de ochii lumii. Greg Lott, un fost jucator de fotbal american care a cunoscut-o pe Fawcett in anii '60, sustine ca el a fost de fapt ultima iubire a ingerului lui Charlie. Mai mult, Greg a declarat ca, in ultimii 11 ei ani de viata, Farrah a fost implicata intr-o relatie foarte inima cu el.
"Eram indragostiti orbeste, nebuneste. Farrah era cea mai buna prietena a mea si inspiratia mea. Ne-am indragostit unul de altul cu atatia ani in urma si nu am incetat niciodata sa ne iubim. Vietile noastre ne-au dus in directii diferite, dar, intr-un final, inima ei a venit mereu acasa, la mine si la Texas", a spus Greg.
Se pare ca Ryan a fost cel care l-a scos pe Lott din viata lui Farrah, impotriva vointei acesteia. Cu toate astea, Griffin, fiul lui Ryan, a spus ca trebuie sa-i multumeasca lui Greg pentru un singur lucru: pentru ca a iubit-o pe Farrah asa cum merita sa fie iubita.
"Ryan era acolo doar pentru aclamatii", a mai precizat fiul sau. Greg a vorbit pentru ultima data cu Farrah in noaptea de 9 aprilie, cu doua luni si jumatate inainte sa moara. Fawcett se pregatea sa vina acasa, de la un tratament la Spitalul St. John, din Santa Monica.
"Mi-a spus: Vin acasa maine. Te iubesc si o sa te sun", si-a adus aminte Greg, care de atunci nu a mai auzit nimic de Farrah. Disperat, a zburat in California, la casa ei din Los Angeles, dar Ryan a refuzat sa-l lase sa intre. Se pare ca Greg nu a apucat sa-si ia adio de la Farrah.
Greg si Farrah s-au cunoscut la Universitatea din Texas, unde erau amandoi studenti
Greg, in apartamentul din Beverly Hills al lui Farrah
El isi aminteste foarte clar prima data cand a vazut-o pe Farrah, la Universitatea din Texas, unde erau amandoi studenti. El era capitanul echipei de fotbal. Infatisarea uimitoare a lui Fawcett ii adusese deja nu doar contracte de modelling, ci si atentia tuturor barbatilor din jurul sau.
"Am pus prima data ochii pe ea in gradina casei pe care o impartea cu o serie de alte fete si pur si simplu le eclipsa pe toate. Era cea mai uluitoare creatura pe care o vazusem vreodata. Era perfecta. Nu am umblat dupa ea si cred ca i-a placut asta. Am vazut-o la o petrecere, cateva saptamani mai tarziu si m-a intrebat de ce am disparut. I-am spus ca am fost ocupat sa ma antrenez cu echipa. Purta un top negru si pantaloni cu imprimeu de leopard. Am dansat toata noaptea si de atunci am fost nedespartiti", a povestit barbatul.
Cu toate ca are 63 de ani, Greg pare mai tanar cu zece ani, din cauza constitutiei sale musculoase si a obiceiului de a flirta. O lovitura la genunchi a pus capat carierei lui in fotbal, cand avea doar 21 de ani si s-a apucat de bautura, popice si droguri. Pentru trafic cu stupefiante, Greg a ispasit doua condamnari in inchisoare. Acum lucreaza ca si consilier pentru consumatorii de droguri, intrucat e curat de mai bine de 22 de ani. Numai ca schimbarea s-a produs prea tarziu pentru relatia lui cu Farrah si s-au despartit in 1970.
In timp ce el se lupta sa-si puna viata in ordine, cariera lui Farrah inflorea. Ea s-a casatorit cu starul "Six Million Dollar Man", a castigat un rol in "Ingerii lui Charlie" si in 1976 a devenit un model pentru fetele din lumea intreaga, in urma pictorialului sau in celebrul costum rosu de baie. In 1979, s-a indragostit de Ryan O'Neal si a divortat de Majors trei ani mai tarziu.
Farrah, impreuna cu Ryan si fiul lor, Redmond
Greg afla vesti despre Farrah prin intermediul surorii sale, Diane, cu care a ramas prieten. Ocazional, Fawcett il suna. In 1996, cand relatia lui Farrah cu Ryan s-a terminat temporar, ea l-a sunat si au stabilit sa se intalneasca in Texas. Ulterior, diva blonda l-a invitat la casa ei din Bel Air.
"Farrah a fost intotdeauna o femeie foarte senzuala. Nu se machia niciodata cand statea acasa. Asta mi-a placut intotdeauna la ea. Arata de milioane de dolari, fara sa faca nimic. Obisnuiam sa o privesc dormind, dimineata si arata ca un inger. Credeam ca sunt cel mai norocos barbat din lume", povesteste Lott.
Scrisorile de dragoste pe care cei doi si le-au trimis in perioada 1996-2008 dovedesc taria relatiei lor
Fotografiile si scrisorile de dragoste pe care Greg le-a scos la iveala, dupa moartea lui Farrah, in perioada 1996-2008 sunt marturie a tariei legaturii lor. Lott era cel mai bun prieten al lui Farrah, el a fost martor felului in care fiul ei, Redmond, a dezamagit-o, in momentul in care s-a apucat de droguri, la doar 14 ani. Ulterior, in 2001, Ryan a fost diagnosticat cu leucemie si se zvonea ca, pentru a-l sustine, Farrah s-a impacat cu el. Cand isi aminteste de momentul in care a aflat ca Farrah are cancer, in noiembrie 2006, lui Greg i se umplu ochii de lacrimi. La putin timp dupa aceasta veste, el a zburat la Los Angeles si i-a jurat lui Fawcett ca va face orice ca sa o ajute. Numai ca din cauza tipului de cancer, anal, Farrah vroia sa aiba prietene aproape, era stanjenita. In perioada in care actrita a fost in Germania, pentru tratament, cei doi vorbeau de doua-trei ori pe zi la telefon si, cand acest lucru nu era posibil, Farrah ii scria.
"Cateodata avem cate-o mica dorinta, sa ni se trimita un inger si pentru mine, tu esti acel inger. Ma gandesc mereu si pentru totdeauna la tine", spune una dintre scrisorile pe care Fawcett i le-a trimis lui Greg.
Farrah Fawcett in afisul care a facut furori in lumea intreaga
Daca Lott regreta ceva, e faptul ca nu a reusit sa ia legatura cu Farrah in ultimele sale zile. Greg a aflat de moartea iubitei sale de la o persoana care se ocupa de site-ul lui Farrah. "M-a sunat o ora mai tarziu. Pur si simplu stateam in tacere. Nu-mi venea sa cred ca nu mai e", isi aminteste barbatul, pe care gurile rele il acuza ca a vrut sa aiba beneficii de pe urma mortii lui Farrah.
"Tot ce trebuia sa faca Ryan era sa ma lase sa o vad de Paste, cand era pe moarte", a mai spus Greg. Purtatorul de cuvant al lui Ryan O'Neal contesta acuzatiile lui Greg, mai mult decat atat, O'Neal neaga faptul ca l-ar cunoaste.
"Vor sa controleze mitul Farrah si acesta se invarte in jurul povestii de dragoste dintre ea si Ryan. Eu vreau doar sa spun adevarul, despre relatia mea cu ea si oamenii isi pot face apoi propriile lor pareri", a mai adaugat Greg Lott, conform precizarilor "Daily Mail".
C.G.S.  
Alte articole
  Ryan O'Neal o "vede" in fiecare zi pe Farrah Fawcett    (2009-07-22 13:15)
  Redmond O'Neal, fiul regretatei Farrah Fawcett, i-a facut o ultima promisiune mamei sale: aceea de a-si schimba viata    (2009-07-21 17:58)
  Actrita Farrah Fawcett a murit de cancer la varsta de 62 de ani    (2009-06-25 20:05)
  Farrah Fawcett se va casatori "pe patul de moarte" cu Ryan O'Neal    (2009-06-23 12:32)
  Cu sotia pe patul de moarte, actorul Ryan O' Neal e acuzat de hartuire sexuala    (2009-05-11 11:37)
 Afisari: 877  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
 Comentarii: 7 Afiseaza toate comentariile  
PERFEKT ...o prinde pe ...tanty KHAN   de Parpanghel
ALL-GOOG-ZO ! NU SE PUTEA SA NU APARI TU, CAND ESTE VORBA DE CEVA LEGAT DE DANSELE DANSELOR SAU ...   de BEOBACHTER
CONANE, DE CAND ESTI UN BARBAR ASHA DE SFIOS ....   de BEOBACHTER
SHI O GRAMADA DE ALTE REALTZIUNI NE-SECRETE CU O ALATA GRAMADA DE BARBATZI ...   de BEOBACHTER
Bine   de georgems
De morti, ... numai de bine   de Olga Khan
Frunza verde de cicoare...   de Conan___the___Barbarian
A r h i v a
Stirile zilei 2009-08-29
 19:35 
R.Moldova: Mihai Ghimpu, noul presedinte al Parlamentului, preluat de pe trepte de Serviciului Protectie si Paza de Stat si "urcat" intr-un Mercedes negru inmatriculat RM-P-001 (Video)  2009-08-30
3 comentarii
 18:59 
Bucurestii lui Tepes, in reanimare  2009-08-30
 18:26 
Adrian Mutu si Madonna merg la acelasi coafor  2009-08-30
2 comentarii
 18:14 
Basescu s-a prins in hora cu aromanii din Dobrogea  2009-08-30
6 comentarii
 18:09 
  2009-08-30
2 comentarii
 18:08 
Seful Comisiei Nationale de Prognoza: Am putea avea o crestere economica foarte modesta in 2010  2009-08-30
 17:52 
PDL: Crin Antonescu isi ascunde chiulul parlamentar prin demisia din functia de vicepresedinte al Senatului  2009-08-30
9 comentarii
 17:26 
Mircea Geoana are reteta electorala pentru Ardeal: "Sa fim mai umili, mai respectuosi fata de Transilvania"  2009-08-30
3 comentarii
 17:22 
Guvernul a acceptat scaderea lefurilor mari prevazute in Legea unica de salarizare  2009-08-30
 17:18 
Statele Unite: Incendiile de padure fac ravagii in statul California  2009-08-30
4 comentarii
 16:41 
Trupa Oasis s-a destramat: Noel Gallagher a anuntat ca pleaca din cauza fratelui sau  2009-08-30
 16:35 
Prahova: O racheta antigrindina a cazut in curtea unei case  2009-08-30
1 comentariu
 16:30 
Sorin Rosca Stanescu: Placa turnanta  2009-08-30
14 comentarii
 16:27 
Polonia: Un avion al fortelor aeriene din Belarus s-a prabusit la o demonstratie aeriana  2009-08-30
 15:54 
Michael Jackson traieste si nu este singurul: Elvis, Abraham Lincoln si Iisus Hristos au iesit din aceeasi duba cu starul pop! (VIDEO)  2009-08-30
 15:50 
Kaspersky Lab "salveaza copii"!  2009-08-30
1 comentariu
 15:39 
Gemenele de la Cheeky Girls au ajuns extrem de slabe, pentru ca se hraneau cu doar 500 de calorii pe zi  2009-08-30
1 comentariu
 15:27 
Republica Moldova: 20 de ani de la adoptarea limbii romane ca limba de stat, cu rusa in rolul principal  2009-08-30
1 comentariu
 15:03 
Alte noua cazuri de gripa porcina in Romania. Bilantul total a ajuns la 305  2009-08-30
 14:56 
Darul cetateanului pentru Mircea Geoana: Palinca in clondir de "algocalmin"  2009-08-30
2 comentarii
 Top afisari / comentarii 
 Afla cand vei muri (4622 afisari)
 Romania in pragul revoltei sociale (2815 afisari)
 Mossad implicat in misterul "Arctic Sea" (2707 afisari)
 Madonna huiduita ne baga in gura lumii (2437 afisari)
 Andronescu prapadeste banii Educatiei (1684 afisari)
 R.Moldova: Mihai Ghimpu, noul presedinte al Parlamentului, preluat de pe trepte de Serviciului Protectie si Paza de Stat si "urcat" intr-un Mercedes negru inmatriculat RM-P-001 (Video) (3346 afisari)
 Sorin Rosca Stanescu: Placa turnanta (3180 afisari)
 Sorin Rosca Stanescu: O legatura super interesanta (1773 afisari)
 Michael Jackson traieste si nu este singurul: Elvis, Abraham Lincoln si Iisus Hristos au iesit din aceeasi duba cu starul pop! (VIDEO) (1604 afisari)
 Lider al Alianței pentru Integrarea Europeană: Voronin va ajunge la pușcărie, dacă va mobiliza Armata și Poliția pentru a-și păstra puterea (1481 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.03129 sec.