Ziua Logo
  Nr. 3817 de vineri, 29 decembrie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »
Editia de ora 16
Ducesa de York, Kate Moss si fiicele lor intampina 2007 impreuna
 29 decembrie, 16:20 
Ducesa de York si printesele (dreapta), Kate Moss insotita de o prietena (stanga)
Prietenia dintre Fergie, Ducesa de York si supermodelul Kate Moss a devenit de notorietate in momentul in care cele doua au fost fotografiate la iesirea dintr-un club de noapte. In pofida diferentei de varsta de 15 ani, ducesa de York si noua sa prietena, regina cocainei, vor sarbatori trecerea in noul an impreuna, insotite fiind si de fiicele lor, relateaza The Daily Mail.
Decizia fostei membre a casei Regale Britanice, de a ingadui celor doua fiice ale sale (nepoatele Reginei) - printesa Beatrice, 18 ani, si printesa Eugenie, 16 ani - sa intampine Noul An alaturi de celebra petrecareata Kate Moss, va starni dezaprobare la Buckingham Palace.
Gestul lui Fergie vine dupa o gafa recenta, din timpul verii, cand a luat-o pe fiica cea mica la o petrecere "Eurotrash" organizata de rapperul P Diddy pe yahtul sau din St Tropez.
Fergie si Kate Moss, a carei cariera s-a relansat imprensionant dupa si in pofida deconspirarii sale din 2005 ca dependenta de cocaina, au inchiriat, fiecare, cate o vila luxoasa in statiunea exclusivista Amanpuri din insula Phuket. Cele doua urmeaza a fi invitate de onoare la petrecerea de Anul Nou a multimilionarului David Tang. Ducesa, in varsta de 47 de ani, calatoreste spre Bangkok impreuna cu fetele sale, mostenitoare ale tronului. La nici o ora dupa plecarea trio-ului regal, in aeroport si-a facut aparitia supermodelul Kate Moss, insotita de fiica sa, Lila Grace, in varsta de 5 ani, si de cativa prieteni. Nici urma, insa, de Pete Doherty, solistul trupei Babyshambles si dependent de heroina notoriu.
Ambele grupuri se indreptau spre vilele in stil tailandez (la pretul de �5,000 pe saptamana) din Amanpuri, care s-ar putea traduce ca "un loc al pacii", una dintre cele mai exclusiviste din lume, ceea ce presupune si protectie fata de paparazzi.
Ducesa si Kate Moss s-au intalnit pentru prima data la o petrecere organizata de acelasi David Tang in Bhutan, acum doi ani. La putin timp dupa aceea cele doua au fost vazute la un party la Sketch Club.
Prieteni ai celor doua au admis ca e posibil ca acestea sa petreaca ceva timp impreuna la petrecerea de Anul Nou. "Ducesa a fost invitata in Tailanda de doi prieteni apropiati, David si Lucy Tang si a hotarat sa ia fetele cu ea, cum era si firesc, dupa ce au petrecut Craciunul impreuna cu tatal lor, printul Andrew, a declarat unul dintre ei. Vor fi prezenti si cei doi copii ai lui David Tang, va fi o adevarata sarbatoare in familie. Familia Tang, foarte generoasa de altfel, va da si o petrecere de Anul Nou, la care au fost invitati cativa prieteni, printre care si Kate Moss, a continuat acesta. Din intamplare, Kate Moss si Ducesa vor sta in aceeasi statiune, poate pentru ca este o mecca a a celor care isi doresc vacante de lux in aceasta perioada a anului. Cele doua s-au cunoscut la o petrecere si s-au imprietenit, dar nu se poate spune ca au mers in Tailanda sa-si petreaca vacanta impreuna. Ducesa de York isi petrece Anul Nou impreuna cu cele doua fiice ale ale."
REACTII LA CALD
Mona BICA, redactor Departament Magazin: "Cine se aseamana se aduna. Fergie, la randul ei, e controversata. Poate fi o chestie de imagine, sa o mai sacaie un pic pe regina, sau, poate, cine stie, or fi prietene, una dintre acele prietenii <<nepotrivite>>, dar adevarate."
A r h i v a
Stirile zilei 2006-12-29
 16:25 
Basescu in control la depozitele CNSAS
 15:59 
Campanie anti-fumat gandita sa sperie, dar si sa ajute
 Top afisari / comentarii 
 Filiera nucleara (4245 afisari)
 Presa europeana: Tariceanu va fi debarcat (2785 afisari)
 Basescu pe gheata (1801 afisari)
 Cosmarul vaduvei lui James Brown (1715 afisari)
 Saddam asteapta streangul mancand (1712 afisari)
 Basescu in control la depozitele CNSAS (225 afisari)
 Campanie anti-fumat gandita sa sperie, dar si sa ajute (122 afisari)
 Ducesa de York, Kate Moss si fiicele lor intampina 2007 impreuna (46 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00698 sec.