Ziua Logo
  Nr. 3813 de vineri, 22 decembrie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »
Editia de ora 16
Johnny Depp, intruchiparea lui Freddy Mercury pe marele ecran
 22 decembrie, 16:11 
Freddy MERCURY
Proiectul privind filmul inspirat din viata controversatului vocalist si lider al formatiei The Queen, Freddy Mercury, va prinde contur cat mai curand, a dezvaluit, in premiera, Brian May, component al legendarei trupe rock. Numele lui Johnny Depp figureaza in topul listei producatorilor filmului despre viata artistului, titreaza femalefirst.co.uk.
"Discutiile sunt inca la inceput", a spus Brian May despre cel care va interpreta rolul fostului sau coleg de la Queen. "Johnny Depp este fantastic", a adaugat el. "Ar putea fi un interpret potrivit al lui Freddy, pe ecran".
"Exista un film in lucru si suntem cu totii implicati in el", a dezvaluit Brian May planurile despre viitoarea pelicula cinematografica ce va povesti viata lui Freddie Mercury si va fi realizata la Hollywood. "Nu am voie sa spun multe, distributia nu e inca finalizata, dar avem niste oferte incredibile pentru rolul lui Freddie. Cu adevarat incredibile", a adaugat acesta.
May a dezvaluit ca lucreaza la un nou proiect muzical, un album impreuna cu Roger Taylor, bateristul de la Queen. Acesta va reprezenta primul material nou pentru Queen, fara Mercury, dupa moartea solistului, in 1991.
"Merge foarte bine", a spus May despre album. "Tot albumul este un tribut adus lui Freddie", a adaugat el. "Fara Freddie nu am fi ajuns unde suntem", a adaugat artistul.
Trupa Queen a constituit subiectul de inspiratie pentru musicalul de succes "We Will Rock You", care se joaca de multi ani la Londra. Recent, un documentar TV, intitulat "Freddie Mercury: A Kind Of Magic", a fost difuzat cu ocazia celebrarii a 60 de ani de la nasterea cantaretului.
Freddie Mercury a murit de SIDA in noiembrie 1991. Ceilalti componenti ai trupei Queen au sustinut, in primavara urmatoare, un concert in memoria sa pe stadionul Wembley. La eveniment, care a fost televizat si a fost urmarit de peste un miliard de telespectatori, au participat, ca invitati pe scena, Elton John, David Bowie, Annie Lennox, Def Leppard sau Guns N' Roses. Castigurile au fost donate unei fundatii care poarta numele cantaretului si care lupta impotriva raspandirii SIDA.
in 1994, Roger Taylor, Brian May si John Deacon s-au reunit si au inregistrat partea instrumentala pentru cateva piese, cantate de Mercury inainte de moartea sa, dar nelansate pana atunci.
Trupa Queen a devenit cunoscuta in anii '70-'80, printre piesele lor celebre numarandu-se "Bohemian Rhapsody", "Somebody To Love", "We Are The Champions", "Crazy Little Thing Called Love", "I Want To Break Free", "Radio Ga-Ga", "A Kind Of Magic", "I Want It All", "Innuendo" sau "The Show Must Go On".
REACTII LA CALD
Adriana Gheorghe, redactor sef ZIUA Online: " Imi e foarte greu sa mi-l imaginez pe Johnny Depp in rolul lui Freddy. Dar tot Johnny Depp a fost pe rand, Ed Wood, Edward Scissorhands, Piratul din Caraibe Jack Sparrow, Axel din "Arizona Dream", "Cry-Baby" Walker, Gilbert din "What's Eating Gilbert Grape", Don Juan DeMarco, Libertinul, William Blake din "Dead Man"-ul lui Jarmush, Raoul Duke din "Fear and Loathing in Las Vegas", Ichabod Crane sau Willy Wonka. Asa incat , cu cat imi e mai greu sa-mi imaginez, cu atat mai nerabdatoare sunt sa-l vad pe Johnny-Freddy..."
Cristina STEFAN  
 Afisari: 199  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
Stirile zilei 2006-12-22
 16:22 
CEC-ul ramane de stat
1 comentariu
 16:20 
Poveste de Craciun
 Top afisari / comentarii 
 Anti-Elena (5365 afisari)
 Comisia Bogomolov a CC al PCUS a decis caderea lui Ceausescu (5096 afisari)
 Raportul generalului Iulian Vlad (4770 afisari)
 Mana Moscovei (4485 afisari)
 Crimele regimului comunist sunt imprescriptibile (3484 afisari)
 Johnny Depp, intruchiparea lui Freddy Mercury pe marele ecran (199 afisari)
 CEC-ul ramane de stat (177 afisari)
 Poveste de Craciun (91 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00774 sec.