Ziua Logo
  Nr. 3799 de miercuri, 6 decembrie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »
Editia de ora 16
Christina Aguilera de ceara
 1 decembrie, 15:59 
Christina Aguilera
Statuia de ceara intruchipand-o pe cantareata americana de succes Christina Aguilera a fost inaugurata ieri la Muzeul Madame Tussauds de la Londra. Evenimentul a coincis cu incheierea unui turneu al artistei pop in Marea Britanie, titreaza site-ul www.femalefirst.co.uk.
Christina Aguilera - cea din ceara - poarta un costum stralucitor, in stilul vestimentar al anilor '20, copie fidela a celui purtat de cantareata in videoclipul celui mai recent single al sau, "Ain't No Other Man". Camera muzeului in care este asezata Aguilera este una speciala, cu multe oglinzi si perdele bogate. Una dintre periile de par, impodobita cu diamante, de pe masuta de toaleta de langa Aguilera poate fi folosita de post de microfon, care, odata activat, aduce pe suprafata uneia dintre oglinzi unul dintre videoclipurile cantaretei.
"Vizitatorii nostri vor putea sa se implice si sa cante impreuna cu Christina cateva minute", a declarat purtatorul de cuvant al muzeului londonez.
Statuia Christinei Aguilera reprezinta singura figura de ceara a unei cantarete dezvelita la Muzeul Madame Tussauds in 2006. In anii trecuti insa, o serie de alte dive ale lumii muzicale au fost imortalizate in ceara la "Madame Tussauds", printre ele numarandu-se Madonna, Britney Spears, Beyonce sau Kylie Minogue.
Cele mai recente exponate de la Muzeul Figurilor de Ceara sunt personajele din seria "Piratii din Caraibe" - capitanul Jack Sparrow (interpretat de Johnny Depp), Will Turner (Orlando Bloom) si Elizabeth Swann (Keira Knightley).
Cariera muzicala a Christinei Aguilera a fost recompensata pana acum cu trei premii Grammy. Dintre cele mai cunoscute piese ale cantaretei fanii isi amintesc, cu siguranta, hituri ca "Genie In The Bottle", "What A Girl Wants", "Come On Over", "Lady Marmalade" (melodie cantata alaturi de Pink, Mya si Lil'Kim pe coloana sonora a filmului "Moulin Rouge" si pentru care au castigat un Grammy), "Beautiful" (recompensata din nou cu Grammy), "Dirrty", "Carwash" (cu Missy Elliott) sau "Can't Hold Us Down"(cu LilTKim).
"Muzica pe care o fac ma reprezinta si voi continua sa arat lumii cine sunt prin muzica mea. Publicul are optiunea de a ma asculta sau nu, decizia ii apartine", a declarat artista.
Cel mai recent single al sau ,"Ain't no other man", este o piesa jazz inclusa in albumul "Back to Basics", care a aparut in luna august a acestui an.
REACTII LA CALD
Adriana GHEORGHE, redactor sef ZIUA online: "Dupa pictura, sculptura, fotografie si cinema, e si asta o maniera de a-si asigura "imortalizarea" chipului. Sincer, eu nu o prea gust, ori inteleg. Desi exceleaza prin fidelitate, din cate stiu. Totusi, as prefera sa o revad pe Marilyn Monroe ori pe Madonna in imagini filmate decat in ipostaza asta cat se poate de freak".
Cristina STEFAN  
A r h i v a
Stirile zilei 2006-12-06
 16:39 
Un hacker roman, care a spart codurile computerelor NASA, risca 54 de ani de inchisoare  2006-12-01
3 comentarii
 16:33 
Irlanda a demarat o ancheta in cazul Gaidar  2006-12-01
 Top afisari / comentarii 
 Rusii au descoperit Paradisul (3557 afisari)
 Ofsaid la PD (3267 afisari)
 Udrea, vedeta la ziua Ancai Boagiu (3262 afisari)
 Un print in cautare de "fetite" (3256 afisari)
 "Delfinul" face valuri in Armata (2275 afisari)
 Pentru Bucuresti, cu dragoste, abjectie si inca multe altele (395 afisari)
 Presedintele OMV a admis ca il cunoaste pe Stancev (300 afisari)
 Basescu a convocat comisia speciala pentru Codrut Seres si Zsolt Nagy (92 afisari)
 Eddie Murphy a parasit-o pe Mel B (73 afisari)
 Basescu a semnat decretul de numire a liberalului Dan Motreanu la Agricultura (43 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00496 sec.