Ziua Logo
  Nr. 3799 de miercuri, 6 decembrie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »
Editia de ora 16
"Nu stiu daca bebelusul pe care-l va naste Melanie este al meu"
Eddie Murphy a parasit-o pe Mel B
 6 decembrie, 16:22 
Mel B. si Eddie Murphy
Vedeta americana de comedie Eddie Murphy a decis sa-si paraseasca partenera de viata, fosta solista Spice Girls, Mel B, la cateva saptamani dupa ce au anuntat ca vor avea un copil impreuna. Mai mult, Murphy cere un test de paternitate pentru a demostra ca nu el este tatal bebelusului, titreaza Hollywood.com.
Actorul a facut anuntul bomba intr-un interviu acordat unei televiziuni olandeze si difuzat seara trecuta, post unde fusese invitat pentru a-si promova noul sau film, "Dreamgirls". Vestea vine la doar o zi dupa ce Mel B, in varsta de 31 de ani, a afirmat ca astepta cu nerabdare sa-si petreaca sarbatorile de iarna impreuna cu actorul.
Intrebat daca este fericit alaturi de Mel B, care anuntase fericita luna trecuta ca poarta in pantece copilul vedetei americane, Murphy i-a raspuns taios moderatorului emisiunii ca el si fosta Spice Girl nu mai sunt impreuna. "Sunteti de-a dreptul indraznet, de vreme ce noi nu mai suntem impreuna. Nu stiu al cui este copilul, pana cand se va naste si va fi supus unui test de sange. N-ar trebui sa va grabiti cu presupunerile, domnule", a incheiat Murphy.
Cei doi au inceput sa iasa in public ca un cuplu in luna iunie a acestui an, la numaai doua luni dupa divortul lui Murphy de sotia sa, Nicole. In septembrie, Murphy a declarat presei si apropiatilor ca este foarte indragostit de fosta interpreta a hitului "Wannabe". "Sunt indragostit nebuneste de Mel, dar inca nu ne-am facut planuri de nunta", spunea la vremea respectiva artistul.
Cantareata a povestit chicotind, duminica, despre cat de fericita o face relatia de sase luni cu interpretul rolului Doctorului Doolittle: "Suntem indragostiti si ne intelegem foarte bine. Copiii nostri (cei cinci ai lui Eddie Murphy si fetita lui Mel B -n.red) s-au intalnit si se impaca foarte bine. Formam o familie mare si fericita. de abia astept sa ne petrecem Craciunul impreuna, si sa-i aduc pe lume copilul", a adaugat Mel B.
Murphy, la premiera cu o noua cucerire
Conform site-ului Hollywood.com, starul de comedie i-ar fi gasit rapid o inlocuitoare fostei soliste Spice, in persoana lui Tracy Edmonds. Tracy este nimeni alta decat fosta sotie a cantaretului si producatoarului R&B Babyface, pe numele sau real Kenneth Edmond.
Cei doi s-au afisat pentru prima oara in public la New York, la premiera celei mai recente productii a actorului, filmul "Dreamgirls", ocazie cu care au recunoscut ca sunt impreuna.
Intr-un interviu acordat revistei "People", Tracy Edmond a afirmat ca se intalneste cu Eddie Murphy de aproximativ o luna si jumatate. "Suntem fericiti, foarte fericiti. Ne distram impreuna", a adaugat ea.
Spice Girls, trupa de succes a anilor T90
Trupa britanica Spice Girls, a carei membra a fost si Melanie B, s-a bucurat de un imens succes pe piata muzicala in anii T90. Single-ul de debut, "Wannabe", le-a atras din partea tabloidelor britanice porecle pe care numerosii fani nu le-au uitat. Astfel, Geri Halliwell a fost numita "Sexy Spice", Melanie Brown "Scary Spice", Victoria Adams, devenita Beckham -"Posh Spice", Melanie Chisholm - "Sporty Spice"; iar Emma Bunton "Baby Spice". Al doilea lor LP, "Spiceworld", a fost lansat pe piata o data cu filmul omonim, amandoua fiind foarte apreciate de fani.
REACTII LA CALD
Ion BARBU, caricaturist: "Imi pare rau pentru Posh Spice pentru ca urmeaza ca David Beckham sa ia exemplul actorului american. Cat despre fata parasita, o indemn sa-si indrepte atentia catre piata barbateasca romaneasca en gross si catre mine, en detail".
Cristina STEFAN  
A r h i v a
Stirile zilei 2006-12-06
 16:42 
Presedintele OMV a admis ca il cunoaste pe Stancev
 16:36 
Basescu a convocat comisia speciala pentru Codrut Seres si Zsolt Nagy
 16:35 
Basescu a semnat decretul de numire a liberalului Dan Motreanu la Agricultura
 16:21 
Pentru Bucuresti, cu dragoste, abjectie si inca multe altele
 Top afisari / comentarii 
 Rusii au descoperit Paradisul (3557 afisari)
 Ofsaid la PD (3267 afisari)
 Udrea, vedeta la ziua Ancai Boagiu (3262 afisari)
 Un print in cautare de "fetite" (3256 afisari)
 "Delfinul" face valuri in Armata (2275 afisari)
 Pentru Bucuresti, cu dragoste, abjectie si inca multe altele (395 afisari)
 Presedintele OMV a admis ca il cunoaste pe Stancev (300 afisari)
 Basescu a convocat comisia speciala pentru Codrut Seres si Zsolt Nagy (92 afisari)
 Eddie Murphy a parasit-o pe Mel B (73 afisari)
 Basescu a semnat decretul de numire a liberalului Dan Motreanu la Agricultura (43 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00636 sec.