Ziua Logo
  Nr. 3798 de marti, 5 decembrie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »
Editia de ora 16
Pamela Anderson divorteaza si de al doilea sot
 28 noiembrie, 16:07 
Pamela Anderson
Stire bomba pentru fanii Pamelei Anderson - actrita canadiana a hotarat sa divorteze de cantaretul Kid Rock, dupa nici patru luni de casnicie, titreaza Hollywood.com. Anuntul privind separarea celor doua vedete de la Hollywood a fost facut de actrita insasi, pe site-ul sau de internet, unde si-a anuntat fanii ca mariajul sau cu rockerul este unul "imposibil".
Relatia dintre sex-simbol-ul anilor '90, acum in varsta de 39 de ani, si Rock (35 de ani) a inceput in primavara anului 2001. Dupa o logodna celebrata pe 11 aprilie 2002, cuplul si-a anuntat despartirea in iunie 2003. Actuala relatie, incheiata cu o casatorie, s-a reinnodat anul acesta in iulie. La sfarsitul aceleiasi luni, Pamela Anderson a anuntat ca se va marita cu Kid Rock, si ca isi doreste o nunta extravaganta, care sa cuprinda ceremonii nuptiale in mai multe locatii din intreaga lume.
Conform dorintei miresei, Pamela si Kid Rock au avut prima ceremonie de nunta pe 29 iulie pe un iaht la St. Tropez. Urmatoarea ceremonie a fost stabilita pentru 3 august, atunci cand perechea de indragostiti a organizat o casatorie civila la Beverly Hills si o nunta intr-un bar din Nashville.
Surse apropiate vedetei Playboy au declarat ca aceasta si-a angajat ca aparator unul dintre cei mai cunoscuti avocati din domeniu, Neal Hersh. Acesta a reprezentat-o anterior pe Kim Basinger la despartirea de Alec Baldwin, pe Brad Pitt la separarea de Jennifer Aniston si pe Denise Richards cand a divortat de actorul Charlie Sheen.
Pentru Kid Rock, pe numele lui real Robert Ritchie, aceasta a fost prima casatorie, in vreme ce actrita a mai fost maritata timp de trei ani cu bateristul Tommy Lee. In urma relatiei cu Lee, Anderson are doi copii - Dylan, in varsta de 8 ani, si Brandon, de 10 ani
Pamela Anderson, devenita faimoasa mai degraba prin frecventa cu care a apelat la chirurgia estetica de marire a sanilor decat prin talentul sau actoricesc, a devenit cunoscuta marelui public prin rolul jucat in serialul Baywatch, in anii '90. "In timpul filmarilor la Baywatch am fost cea mai fericita femeie din lume. Mergeam zilnic la plaja, cu cainii si copiii mei, radeam, ne distram, eram, toti actorii din film, ca o mare familie. Nimic nu se compara cu starea de gratie de atunci. Si astazi pot spune ca sunt indragostita de Baywatch, acest serial ramane marea mea iubire", a declarat actrita cu ocazia lansarii versiunii serialului pe suport DVD.
REACTII LA CALD
Margarita GEICA, redactor-sef adjunct: "Fascinant este ca se vorbeste atat de toate aceste pamele anderson. Si ca ne intereseaza cu cine se marita, de ce divorteaza. Desi toata aceasta publicitate nu i-a adus recent nici un rol personajului in cauza. Poate ca de vina este faptul ca, in ceea ce priveste talentul actoricesc, i-am admirat sanii, picioarele lungi, sanii... "
C.S.  
A r h i v a
Stirile zilei 2006-12-05
 16:57 
''Arma energetica'', in vizorul NATO  2006-11-28
 16:48 
Moartea lui Alexandr Litvinenko lasa urme  2006-11-28
 16:32 
Audieri pe banda rulanta in "dosarul Privatizarii"  2006-11-28
 Top afisari / comentarii 
 Pilotul MiG-ului prabusit la Beliu lesinase (3617 afisari)
 Pomana pentru boss-ul de la Steilmann (2724 afisari)
 Cazul Litvinenko spre Prodi-KGB (2370 afisari)
 Vaca de muls (2284 afisari)
 Trafic de arme prin Bulgaria (2271 afisari)
 Iliescu, Vadim si Paunescu, nominalizati de Tismaneanu drept sprijinitori activi ai comunismului (1384 afisari)
 Seara lui Mos Nicolae (647 afisari)
 PNL si PD si-au desemnat ocupantii portofoliilor "vacantate" de conservatori (110 afisari)
 Yoko Ono a acordat Premiul Turner unui pictor abstract (59 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00772 sec.