Ziua Logo
  Nr. 3784 de sambata, 18 noiembrie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »
Editia de ora 16
Kristin Davis, nerabdatoare sa joace in "Totul despre sex"
 17 noiembrie, 16:11 
Actrita americana Kristin Davis, interpreta rolului uneia dintre cele patru bune prietene in serialul "Totul despre sex" ("Sex and the City"), s-a declarat extrem de nerabdatoare sa joace in filmul cu acelasi nume.
Davis a declarat ca spera ca cele doua partenere ale sale din serial, Sarah Jessica Parker (Carrie) si Kim Cattrall (Samantha), sa poata depasi disensiunile dintre ele, pentru ca proiectul sa poata fi pus in practica cat mai curand. "Sunt optmimista, si sper ca se vor impaca. Cand se va intampla asta, voi fi cea mai fericita", a declarat actrita, conform Hollywood.com.
Momentan, proiectul filmului stagneaza din cauza neintelegerilor dintre cele doua actrite, care au pornit de la refuzul lui Cattrall de a semna pentru adaptarea pentru marele ecran a variantei de serial.
Unul dintre purtatorii de cuvant al canalului TV HBO, canal care a difuzat serialul in intreaga lume, inclusiv in Romania, a afirmat ca vede acest proiect ca pe unul de succes. "Inca de la inceput am crezut ca ideea filmului "Totul despre sex" este una foarte buna. Am fi incantati sa o transformam in realitate."
Serialul de comedie "Totul despre sex", in care Davis a interpretat rolul Charlottei, o tanara proprietara a unui magazin de antichitati, a reusit sa inregistreze un urias succes la public de la inceputurile difuzarii sale in Statele Unite, in 1998.
In luna iulie a acestui an, Kristin Davis, in varsta de 31 de ani, a primit titlul de "cea mai frumoasa femeie din lume" in competitia organizata de revista britanica "Eve". Actrita a obtinut cel mai mare numar de voturi , devansand nume celebre ca Catherine Zeta-Jones, clasata pe locul doi, Halle Berry ocupanta locului trei, sau Nicole Kidman, situata pe pozitia a patra.
REACTII LA CALD:
Margarita GEICA, redactor sef adjunct: "Serialul a fost multi-premiat in Statele Unite si foarte prizat in Romania. Daca va aparea pe ecrane lung-metrajul ma voi duce sa-l vad, insa raman mai degraba o nostalgica a serialului "Ally McBeal", care rula in aceeasi perioada ca si "Sex and the City".
Cristina STEFAN  
 Afisari: 188  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
Stirile zilei 2006-11-18
 16:15 
27 dintr-o lovitura  2006-11-17
12 comentarii
 16:13 
OMV la control  2006-11-17
 Top afisari / comentarii 
 Doi vecini (4174 afisari)
 Malta lui Teoctist (3381 afisari)
 L-am urat pe Ceausescu: Ani, oameni, disidenta (VII) (3064 afisari)
 OMV a cazut la pace cu Guvernul (3014 afisari)
 Lindsay Lohan se automutileaza (2904 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00731 sec.