Ziua Logo
  Nr. 3774 de marti, 7 noiembrie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »
Editia de ora 16
Iri, Moni si Tori Spelling
 31 octombrie, 15:29 
Actrita Tori Spelling si sotul ei, actorul Dean McDermott vor fi protagonistii unui reality-show, incepand cu primavara anului viitor. Show-ul va fi produs de reteaua americana TV Oxygen, post al carei public-tinta este preponderent feminin (vezi www.oxygen.com).
Emisiunea tv, structurata in sase episoade a cate 30 de minute fiecare, va infatisa viata cei doi tineri soti, proprietari ai unui han intr-o regiune viticola din sudul Californei. Tori Spelling a investit in acest han intreaga sa avere si mostenirea lasata de la tatal sau, Aaron Spelling, insumand 800.000 de dolari.
Spelling si sotul sau sunt creatorii si producatorii executivi ai emisiunii, alaturi de Fenton Bailey si Randy Barbato.
"Tori si Dean vor deveni pentru prima data patroni si parinti, in acelasi timp", a spus Deborah Beece, din conducerea firmei Oxygen, citata de hollywood.com. "Suntem incantati ca sunt atat de curajosi incat sa faca aceasta tranzitie in fata camerelor de filmat", a adaugat ea.
Tori Spelling s-a casatorit in mai 2006 cu Dean McDermott si va naste primul sau copil la primavara. Dean McDermott mai are un fiu, Jack, de 8 ani, si o fiica adoptata, de un an, din prima casatorie. Amandoi actorii erau casatoriti cu altcineva atunci cand s-au cunoscut pe platourile de filmare, in vara lui 2005.
Actrita este cunoscuta pentru rolul Donna Martin din serialul de televiziune "Beverly Hills 90210" si a jucat in lungmetrajele "Scream 2" sau "Scary Movie 2". Spelling a fost actrita principala si producator executiv al comediei "So NoTORIous" de pe canalul VH1, care s-a bazat pe propria sa viata.
Ea este fiica celui mai cunoscut producator de seriale TV de la Hollywood, Aaron Spelling (care a murit anul acesta,in iunie- n.r.). Actrita nu a mostenit decat 800.000 de dolari din averea de peste 500 de milioane de dolari a tatalui sau, presa scriind in mai multe randuri despre relatiile nu tocmai bune in care se afla cu mama sa, Candy, executorul testamentar al averii Spelling.
Columbeanu reality-show
Moda reality-show-rilor, lansata in SUA de familia cantaretului rock Ozzy Osbourne ("The Osbournes" -MTV), a ajuns si in Romania.
Postul B1 TV difuzeaza de mai bine de jumatate de an imagini din viata si din casa miliardarului Irinel Columbeanu si a proaspetei sale sotii si viitoare mamici, Monica Columnbeanu (fosta Gabor).
Ziarul nostru a scris despre casatoria celor doi indragostiti: www.ziua.net/display.php?id=204055&data=2006-07-24
Emisiunea "No comment, by Monica Columbeanu" a generat o serie de comentarii, ba chiar si sanctiuni din partea Consiliului National al Audiovizualului, incriminand un anumit "model de imoralitate" dat de prezentarea pe micul ecran al unui tipar de viata opulent si scandalos din partea celor doi protagonisti (vezi si www.ziua.net/display.php?id=199715&data=2006-05-17)
REACTII LA CALD
MONICA BICA, redactor Departamentul Magazin: Nu se compara de nici un fel reality-show-ul Columbenilor cu viitoarea emisiune a lui Tori Spelling. Ea e un star cu adevarat, si nu neaparat datorita numelui tatalui sau. Pentru ca sotii Columbeanu nici macar nu-si vorbesc, sunt convinsa ca in emisiunea lui T. Spelling ai ce sa vezi.
Cristina STEFAN  
A r h i v a
Stirile zilei 2006-11-07
 17:26 
Oprea ii raspunde lui Basescu: "Legile sigurantei nu sunt proaste iar de amendat le va amenda Parlamentul si nu altcineva"  2006-10-31
 15:38 
Legea ANI castrata dar votata  2006-10-31
 Top afisari / comentarii 
 Iliescu a fost la un pas de retinere (2781 afisari)
 Saddam - mascarada finala (2326 afisari)
 Razboiul telefoanelor (2160 afisari)
 Atacul lui Turcu (1936 afisari)
 Televiziunea Romana debransata de la stat (1537 afisari)
 Lista lui Turcu de la TV la CNSAS (32 afisari)
 Alegeri legislative cu suspans in SUA (17 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00763 sec.