Ziua Logo
  Nr. 4496 de joi, 26 martie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »


Pentru a putea trimite un articol trebuie sa va autentificati.Nume:
Parola: 
Utilizator nou »      Parola uitata »
Memoreaza datele de autentificare?

BNR si Pogea il vor pe Ghetea

Ministerul Finantelor Publice nu are in vedere modificari ale conducerii executive a CEC Bank (n.r. - la ora actuala CEC este condusa de Radu Gratian Ghetea), potrivit unui comunicat al institutiei. "Numirea conducerii CEC Bank este o decizie care apartine Ministerului Finantelor Publice, in calitatea sa de reprezentant al actionarului unic si nu avem in vedere modificari ale conducerii executive. Consider ca declaratii de acest gen, in actualul context economic si financiar, pot prejudicia imaginea si interesele institutiei", a declarat, in comunicat, ministrul Finantelor, Gheorghe Pogea.

Pe de alta parte, oficiali ai bancii centrale au declarat ca ultimul cuvant pentru schimbarea conducerii unei banci il are BNR, conform Mediafax. "Am luat nota de o declaratie care poate sa duca la o intorsatura periculoasa a lucrurilor. Ma refer la afirmatiile privind schimbarea conducerii CEC. Tin sa precizez ca, in general, un astfel de procedeu nu este uzual. Cu atat mai mult insa nu este bine sa fie vehiculate astfel de intentii intr-un timp in care criza globala se accentueaza pe intrega planeta, iar presiunile le simtim si aici", a declarat Adrian Vasilescu, consilier al guvernatorului BNR, Mugur Isarescu. Mircea Ursache, presedintele AVAS, a declarat, marti, ca Enache Jiru, presedintele Comisiei de Selectie a Administratorului Fondului Proprietatea, este o propunere "nimerita" pentru functia de presedinte al CEC Bank, intrucat a mai condus institutia si se bucura de sprijin total din partea sindicatelor. Enache Jiru este sustinut de PSD. (G.B.)

A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Macel pe hoitul Doi s-un sfert (3902 afisari)
 Miza politica: Reinvierea D.A. (3350 afisari)
 Miliardar si ginerele lui Dinca "Te leaga" (2503 afisari)
 UE sare la gatul SUA (2451 afisari)
 Pitcovici si afacerile cu droguri (2359 afisari)
 Raport NASA: Lumea este amenintata in 2012 de o puternica furtuna solara cu efecte devastatoare (5400 afisari)
 Nastase: S-ar putea ca Puiu Popoviciu sa primeasca o oferta interesanta - sa cedeze actiuni pentru ca "astfel de greseli" sa nu se mai repete  (2719 afisari)
 S-a facut de cacao: Un arbitru din Romania a facut pe el in timpul unui meci de fotbal (VIDEO) (2327 afisari)
 A cautat o viata intreaga un soldat care i-a salvat viata in cel de-al Doilea Razboi Mondial (2069 afisari)
 Suflete pereche sau nu? Un test matematic v-ar putea furniza raspunsul! (1752 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00472 sec.