Ziua Logo
  Nr. 4182 de joi, 13 martie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »


Pentru a putea trimite un articol trebuie sa va autentificati.Nume:
Parola: 
Utilizator nou »      Parola uitata »
Memoreaza datele de autentificare?

Stiri pe scurt

Realitatea ocupa nisele

Trustul Realitatea Media vrea sa lanseze sapte televiziuni de nisa, axate pe filme, sport si promovare. Potrivit Consiliului National al Audiovizualului (CNA), S.C. Realitatea Media SA Bucuresti a depus la CNA solicitari de licente audiovizuale prin satelit pentru: Realitatea Film Univers, Realitatea Adult Time, Realitatea Action Film, Realitatea Comedy Film (televiziuni de filme), Realitatea Sport Derby si Realitatea Sport Fan (posturile cu profil sportiv) si Promo TV.

(C. SCARLAT)

Evacuare la Rosia Montana

Doua familii au fost evacuate, in noaptea de marti spre miercuri, in comuna Rosia Montana, din judetul Alba, din cauza unei alunecari de teren care pune in pericol locuintele. Primarul comunei, Virgil Narita, a declarat, pentru Mediafax, ca alunecarea de teren a inceput sa se produca in zona Gura Rosiei, intre doua drumuri, pe fondul precipitatiilor puternice din ultimele zile. (C.P.)

UTI pazeste Baneasa

UTI Systems a castigat, la sfarsitul lunii ianuarie, contractul de 7,3 milioane de euro pentru asigurarea sistemelor si serviciilor de securitate pe Aeroportul Baneasa, dupa ce conducerea aerogarii a anulat, in luna decembrie a anului trecut, acordul cu firma care se ocupa de paza. La inceputul lunii decembrie a anului trecut, in saptamanalul "Academia Catavencu" a aparut un material referitor la faptul ca doi ziaristi ai publicatiei au intrat in incinta Aeroportului "Aurel Vlaicu" necontrolati si au reusit chiar sa planteze o "bomba" de jucarie pe un avion. (C.P.)

Forfecutele negre

Saloanele de infrumusetare din Capitala au inca mari probleme, la sase luni de la implementarea legislatiei europene in domeniu, in privinta sterilizarii riguroase a instrumentarului si evacuarea deseurilor periculoase, potrivit unui raport al Inspectiei Sanitare de Stat a municipiului Bucuresti. "Intrucat acest sector de prestari servicii s-a dezvoltat foarte mult in ultimii ani, exista riscul cresterii morbiditatii unor maladii, precum boli ale pielii, hepatite de tip B si C sau SIDA", a declarat Adrian Neacsu, directorul Autoritatii de Sanatate Publica a municipiului

Bucuresti. (C.P.)

A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Moartea lui Stalin, bucuria romanilor (4134 afisari)
 Cioroianu, din nou in ofsaid protocolar (2615 afisari)
 Cu tristete despre generatia mea (2491 afisari)
 Magyar Zoo (2015 afisari)
 Vita de ministru (1543 afisari)
 Nu s-a ridicat doi ani de pe WC (4744 afisari)
 Desfigurata de o tumoare cumplita, asteapta de la Sarkozy acceptul de a fi eutanasiata (4078 afisari)
 Ea e prostituata care l-a dat jos pe guvernatorul New York-ului (3898 afisari)
 Ce (nu) fac vedetele pentru a avea o silueta de invidiat (2715 afisari)
 Actorul Ovidiu Iuliu Moldovan a parasit scena vietii (2522 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01375 sec.