Ziua Logo
  Nr. 4259 de luni, 16 iunie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »


Pentru a putea trimite un articol trebuie sa va autentificati.Nume:
Parola: 
Utilizator nou »      Parola uitata »
Memoreaza datele de autentificare?

Vicepresedintele PD-L vrea sa revizuiasca politica partidului

Victoria lui Sorin Oprescu, pierderea unor resedinte de judet, sau "revenirea in forta a lui Ion Iliescu, via PSD, tulbura deja apele in interiorul PD-L. Din ce in ce mai multe voci critica strategia de campanie a partidului si cer explicatii pentru "izolarea PD-L" in fata electoratului.

Vicepresedintele PD-L Ioan Oltean a declarat, luni, intr-o conferinta de presa la Bistrita, ca politica ce a determinat izolarea Partidului Democrat-Liberal trebuie revazuta in cadrul structurilor de conducere ale partidului.

"Probabil politica pe care noi am desfasurat-o la nivel national si care a determinat izolarea PD-L este una care trebuie revazuta.

Biroul Permanent National va trebui sa analizeze la modul foarte serios toate cauzele care au determinat pierderea municipiului Bucuresti si pierderea altor municipii resedinta de judet pentru ca, in viitor, sa inlature alte elemente care au determinat o asemenea atitudine a electoratului de izolarea PD-L", a declarat Ioan Oltean (foto), informeaza NewsIn, potrivit ziare.com.

Liderul PD-L a declarat ca pierderea municipiului Bistrita si a altor catorva comune importante, inclusiv a orasului Sangeorz-Bai, este determinata de coalitia formata intre PSD si PNL.

"Se pare ca aceasta coalitie a functionat foarte bine. In multe parti, acestei coalitii i s-au alaturat si alte formatiuni, in timp ce PD-L a fost peste tot singur. E regretabil ca Ion Iliescu revine in forta si ceea ce spunea, ca trebuie sa se realizeze o asociere de forte politice prin care PD-L sa fie izolat, se pare ca acesta a fost un deziderat al formatiunii sale politice care s-a realizat", a mai spus Ioan Oltean.

Potrivit deputatului, PD-L va face o analiza foarte serioasa a felului in care s-a desfasurat campania electorala, a cauzelor care au determinat neatingerea obiectivelor pe care si le-a propus si in functie de aceasta isi va stabili proiectele viitoare.

Oltean a adaugat ca la nivel de judet, cat si la nivel national, PD-L trebuie sa-si revada intreaga strategie pentru toamna, asa incat alegerile din noiembrie sa determine realizarea principalului sau obiectiv, ajungerea la guvernare.

A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Adelin Petrisor si-a dat demisia de la Antene (4877 afisari)
 Mostenirea Videanu (2733 afisari)
 Cheia celei de-a doua suspendari (2167 afisari)
 Analfabetii au hotarat la Sintesti (1748 afisari)
 Primul pentru Bucuresti (1698 afisari)
 Presedintele Federatiei Italiene de fotbal: Daca Olanda pierde cu Romania, Italia si Franta vor cere schimbarea sistemulului de desfasurare al Euro 2012 (2187 afisari)
 Un lider nazist, cautat pentru crime de razboi, se plimba linistit la EURO 2008, la brat cu nevasta (2166 afisari)
 Grecia, un nou cal troian rusesc in UE (2144 afisari)
 Un stomatolog italian cerea servicii sexuale in schimbul celor medicale  (1962 afisari)
 Comisia Europeana vrea sa platim si apelurile primite (1701 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01388 sec.