Ziua Logo
  15:47, luni, 5 iunie 2023
 Cauta:  
  Detalii »


Pentru a putea trimite un articol trebuie sa va autentificati.Nume:
Parola: 
Utilizator nou »      Parola uitata »
Memoreaza datele de autentificare?

Socant: Imbalsamare in direct la televiziune!

Intr-o lume din ce in ce mai nebuna, orice gest pare posibil. Ca urmare, initiativa socanta a unui post de televiziune din Marea Britanie s-ar putea sa mire, s-ar putea sa nu. Reprezentantii televiziunii vor sa imbalsameze un mort in direct si au dat deja un anunt prin care cauta un bolnav in faza terminala, informeaza BBC News, preluat de Antena3.

Producatorii postului Channel 4 intentioneaza sa gaseasca un cadavru care sa fie mumificat in direct, in cadrul unei emisiuni despre secretele imbalsamarii egiptene. "Daca oamenii de stiinta vor gasi un donator, noi suntem dispusi sa ducem mai departe ideea", au declarat reprezentantii televiziunii in cauza.

Initiativa postului a fost dezvaluita dupa ce un reporter sub acoperire i-a contactat pe producatori spunand ca este un posibil donator. Se pare ca, dupa imbalsamare, corpul ar urma sa fie expus intr-un muzeu.

Oricat ar parea de surprinzator, nu este prima oara cand Channel 4 a realizat o emisiune despre ce se intampla cu corpul uman dupa moarte. In 2002, postul britanic a difuzat prima autopsie publica din ultimii 170 de ani.

Z.O.
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00473 sec.