Ziua Logo
  Nr. 4153 de vineri, 8 februarie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »


Pentru a putea trimite un articol trebuie sa va autentificati.Nume:
Parola: 
Utilizator nou »      Parola uitata »
Memoreaza datele de autentificare?

Nimeni nu vrea bibelourile favorite ale Elenei Ceausescu

Nici mobilierul fostului cuplu de dictatori nu a avut cautare

Nimeni nu se inghesuie sa cumpere micile bibelouri, pe care Elena Ceausescu le avea mereu pe noptiera sa din Casa de Oaspeti din Bucium, fosta casa de odihna a C.C. al P.C.R. Nici macar patul matrimonial al cuplului Ceausescu, biblioteca din lemn masiv sculptat, scaunele si canapele tapitate sau veiozele nu si-au gasit cumparatori la licitatia cu strigare organizata pe 31 ianuarie de Consiliul Judetean Iasi. In aceste conditii, consiliul a decis sa mai organizeze o licitatie olandeza. Daca si aceasta se va solda cu un esec, bunurile vor fi donate unitatilor pe care Consiliul Judetean le are in subordine, informeaza RomNet.

Cateva bunuri ce au apartinut fostului cuplu prezidential Ceausescu vor fi scoase din nou la licitatie, a decis sefia Consiliului Judetean (CJ) Iasi, in urma esecului suferit la licitatia anterioara. La licitatia organizata pe 31 ianuarie nu s-a prezentat nici un ofertant pentru obiectele din Casa de Oaspeti din Bucium. Acum, Consiliu Judetean din Iasi s-a gandit sa organizeze o licitatie olandeza, la o data ce va fi stabilita in viitorul apropiat. Daca nici dupa aceasta licitatie bunurile nu vor fi vandute, ele vor fi donate unitatilor pe care Consiliul Judetean le are in subordine, a declarat Iovu Brezuleanu, vicepresedintele CJ Iasi. Avand in vedere ca, la licitatia cu strigare, pretul de pornire stabilit a fost de aproximativ un sfert de million de lei, piesa cea mai importanta fiind un pat matrimonial, la licitatia prin metoda olandeza, daca se vor prezenta persoane interesate, acestea vor putea achizitiona obiecte la preturi mult mai mici decat cele solicitate initial.

Printre obiectele scoase la vanzare se numara birouri, o biblioteca din lemn masiv sculptat, scaune si canapele tapitate, veioze, lustre si niste mici bibelouri pe care Elena Ceausescu le avea in permanenta pe noptiera sa.

Alina OLTEANU
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Rusia si China ameninta SUA (3603 afisari)
 Agentul BNR (2856 afisari)
 Invazia extraterestrilor (2646 afisari)
 Amanta secreta a lui Dodi al Fayed (2565 afisari)
 Hotii privati de pensii (1950 afisari)
 Milionarul de la Loto a fugit in Dubai de frica mafiei (4082 afisari)
 Japonezii lanseaza avioane de hartie sa vada daca se intorc pe Pamant (2507 afisari)
 Un satelit spion va lovi Pamantul  (1969 afisari)
 Si-a otravit barbatul cu antigel (1260 afisari)
 Casa noua cu mort in baie (1096 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01370 sec.