Ziua Logo
  Nr. 4385 de luni, 10 noiembrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »


Pentru a putea trimite un articol trebuie sa va autentificati.Nume:
Parola: 
Utilizator nou »      Parola uitata »
Memoreaza datele de autentificare?

PD-L si PRM acuza conducerea Camerei Deputatilor ca nu a acceptat reluarea plenului pe motiune si ordonanta dascalilor

Secretariatul General al Camerei a respins solicitarea formulata de PD-L in care se cerea convocarea Biroului Permanent pentru luni, ora 15.00, intucat solicitarea fusese depusa prea tarziu, la 15.40, in timp ce liderul de grup sustine ca ora fusese deja modificata, solicitarea fiind pentru 16.00.

"Biroul Permanent nu se poate convoca pentru data de 10.11.2008 ora 15.00, intrucat solicitarea este facuta la ora 15.40", este raspunsul transmis de Secretariatul General al Camerei Deputatilor solicitarii grupului PD-L, relateaza NewsIn.

Grupul parlamentar al PD-L a trimis, luni, Biroului Permanent al Camerei Deputatilor o solicitare prin care cer convocarea unei sedinte a Biroului pentru luni la ora 15.00. Cererea este semnata de vicepresedintele Biroului Permenant al Camerei Deputatilor, Ioan Oltean, secretarul Valeriu Tabara si chestorul Gheorghe Albu, din partea PD-L, dar si de vicepresedintele Lucian Bolcas, de la PRM.

Liderul grupului PD-L din Camera Deputatilor, Cristian Radulescu, a declarat ca initial democrat-liberalii doreau convocarea Birourilor la ora 15.00. "Dupa aceea am modificat la ora 16.00, ca deja se tergiversase. Intre timp, pana cand am luat semnaturile membrilor Biroului si mai ales pana cand s-a vazut ca este inchis la Bogdan Olteanu, ca Biroul Permanent nu primeste, am cerut inregistrarea la ora 15.40. Deci, putem zice pentru ora 16.00".

Liderul deputatilor PRM, Lucian Bolcas, a declarat ca a solicitat convocarea Biroului Permanent al Camerei Deputatilor pentru ca acesta sa trimita catre comisiile de specialitate Legea de respingere a Ordonantei Guvernului de amanare a majorarii salariilor profesorilor, lege care a trecut luni de Senat, si doreau stabilirea unei date la care actul normativ va fi introdus pe ordinea de zi a plenului Camerei.Bolcas sustine ca a semnat cererea la ora 14.30 si ca respingerea solicitarii de convocare a Biroului Permanent al Camerei este "un abuz" din partea presedintelui Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu (PNL), care doreste blocarea Legii de respingere a Ordonantei Guvernului prin care se amana majorarea salariilor profesorilor.

De altfel, Bolcas a spus ca presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a semnat o solicitare de convocare a Birourilor Permanente reunite pentru a stabili o noua data pentru dezbaterea si votarea motiunii de cenzura a PD-L, solicitare transmisa conducerii Senatului.

Anterior, Cristian Radulescu a declarat ca membrii PD-L in Birourile celor doua Camere vor cere, conform procedurilor, convocarea Birourilor reunite "pentru a cere practic reluarea lucrarilor si dezbaterea si votarea motiunii de cenzura", precizand ca solicitarea privind intrunirea conducerii Parlamentului va fi facuta pentru ora 16.00.

ZIUA ONLINE
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Aventurile francmasoneriei pe pamanturile romanesti (3255 afisari)
 Vracii crizei mondiale (2876 afisari)
 Contraatac iranian la Obama (2378 afisari)
 Vom avea prima minicentrala nucleara (1632 afisari)
 Trianonul de la Floresti (1495 afisari)
 La 42 de ani, Cindy Crawford apare intr-un pictorial ce taie respiratia barbatilor (FOTO) (3732 afisari)
 Fotografii inedite cu OZN-urile ce au survolat Franta! (3673 afisari)
 Din dragoste, s-a trezit din coma dupa 30 de ani (3618 afisari)
 Topul celor mai spectaculoase fraude cu fonduri UE: Un italian si-a cumparat Ferrari, iar un spaniol si-a deschis un bordel (2554 afisari)
 Bush s-a dezinfectat dupa ce i-a strans mana lui Obama (2260 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00456 sec.