Ziua Logo
  Nr. 4022 de vineri, 31 august 2007 
 Cauta:  
  Detalii »


Pentru a putea trimite un articol trebuie sa va autentificati.



Nume:
Parola: 
Utilizator nou »      Parola uitata »
Memoreaza datele de autentificare?

Societatea Nationala de Radiocomunicatii va concedia peste 350 de angajati

Societatea Nationala de Radiocomunicatii a inceput procesul de restructurare prin concedierea a 356 de angajati, dintre care 56% au fost de acord cu disponibilizarea, potrivit declaratiilor facute de, secretarul de stat in Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Constantin Teodorescu.

Procesul de concediere face parte din planurile de eficientizare a activitatii, a mai spus secretarul de stat. De asemenea, ministrul comunicatiilor, Iuliu Winkler a declarat ca pana la sfarsitul lunii septembrie un proiect de hotarare privind strategia de restructurare a Postei Romane.

In ceea ce priveste listarea la Bursa a operatorului de telefonie Romtelecom, la care statul roman este actionar majoritar nu este un scop in sine ci un mijloc pentru consolidarea unui brand, a declarat, joi, ministrul comunicatiilor si tehnologia informatiei, Iuliu Winkler, in cadrul unei conferinte de presa.

"Am discutat cu directorul companiei, Yorgos Ioannidis si am convenit ca vom depune eforturi comune pentru alegerea momentului pentru listare. De asemenea, am dispus o actiune de evaluare care vizeaza situatia exacta si pentru Romtelecom, Posta Romana si Societatea Nationala pentru Radiocomunicatii ", a declarat Winkler.

Contractul de consultanta si servicii financiare este asigurat de consortiul Credit Suisse Securities (Europe) Limited si IEBA Trust pentru listarea Romtelecom. Statul detine aproape 26% din titlurile fostului monopol pe piata telefoniei fixe, la care a ctionarul majoritar este grupul elen OTE, cu o participatie de 54%. Restul de 20% au fost transferate Fondului Proprietatea. Compania de telefonie Romtelecom nu a fost listata la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), din cuza evolutiei financiare sub previziuniile efectuate la sfarsitul anului 2005, declara, in aprilie, fostul ministrul al comunicatiilor Zsolt Nagy.

A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Incompetenta in cazul "avionului misterios" (2839 afisari)
 Mobilele pot produce cancer (2391 afisari)
 Caderea in derizoriu (2332 afisari)
 A murit nepoata lui Stalin (1947 afisari)
 Ioan Niculae, cu cutitul la os (1723 afisari)
 Functionarii Aeroportului de la Chisinau, acuzati de trafic cu pasapoarte romanesti (218 afisari)
 Cioroianu: Daca ramanem la guvernare, premierul devine un Highlander (207 afisari)
 Huliganul Ganea, suspendat 22 de etape (202 afisari)
 Geoana propune partidelor un proiect politic comun, invocand acordul Iliescu - Coposu (151 afisari)
 Insula Serpilor: Alegeri locale pentru 36 de ucrainieni (107 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00444 sec.