Ziua Logo
  Nr. 3936 de miercuri, 23 mai 2007 
 Cauta:  
  Detalii »


Pentru a putea trimite un articol trebuie sa va autentificati.



Nume:
Parola: 
Utilizator nou »      Parola uitata »
Memoreaza datele de autentificare?

Stiri pe scurt

Viceprimar in Romania, proxenet in Franta

Viceprimarul din localitatea ialomiteana Barbulesti a fost dat in urmarire generala, ieri, iar sotia sa a fost retinuta, in noaptea de luni spre marti, in baza unui mandat european de arestare emis de catre autoritatile franceze. Gheorghe Ion si sotia acestuia, Luminita, au fost condamnati in Franta la cate opt ani de inchisoare pentru comiterea infractiunilor de proxenetism si trafic de persoane, dar se sutrageau executarii pedepsei. Pentru capturarea celor doi, politistii de la Directia Investigatii Criminale - Serviciul Urmariri si Directia de Combatere a Criminalitatii Organizate, au organizat, in noaptea de luni spre marti, o actiune, insa au reusit sa o prinda doar pe sotie. In timpul actiunii, anchetatorii au fost nevoiti sa traga trei focuri de arma in aer deoarece satenii au sarit sa o apere pe femeie. Totodata, Gheorghe Ion a disparut fara urma, politistii desfasurand in continuare actiuni pentru prinderea acestuia. (O.R.)

Hasis la "posta"

Politistii brasoveni au retinut, ieri, un tanar in varsta de 24 de ani, care a primit din Italia un pachet ce continea 350 de grame de hasis. Potrivit anchetatorilor, brasoveanul a fost urmarit dupa ce Directia de Investigatii Criminale a IJP Brasov a primit informatii potrivit carora tanarul ar urma sa primeasca un colet cu droguri. Astfel, barbatul a fost prins in flagrant delict cand a ridicat pachetul si le-a declarat politistilor ca acesta contine, de fapt, ciocolata. Oamenii legii l-au obligat pe tanar sa deschida coletul si au constatat ca acesta continea 346 de grame de hasis. Barbatul a fost retinut, anchetatorii continuand cercetarile pentru a identifica intreaga retea de traficanti de droguri. Seful Directiei de Investigatii Criminale Brasov, chestorul Bujor Florescu, a declarat, ieri, ca "in continuare se fac cercetari pentru depistarea intregii retele, in colaborare cu politistii italieni". (O.R.)

Seful PLD Ialomita oprit de PolitieSeful PLD Ialomita a fost urmarit si blocat de Politia Rutiera Constanta, pe soseaua Constanta - Harsova, deoarece a refuzat sa coboare din autoturismul pe care il condusese cu 111 km/h prin localitatea Mihail Kogalniceanu. Purtatorul de cuvant al Politiei Rutiere Constanta, inspectorul Ciprian Sobaru, a declarat, ieri, ca Ilie Sima, in varsta de 36 ani, din Slobozia, a fost surprins de aparatul radar circuland cu autoturismul sau, Audi B 10 PIO, cu viteza de 111 km/h prin localitatea Mihail Kogalniceanu, dinspre Constanta. Politistii constanteni l-au oprit pe Sima pentru a-i aduce la cunostinta abaterea si pentru a-l penaliza. Potrivit Mediafax, soferul a refuzat insa sa coboare din masina, timp de 13 minute, dupa care a demarat si a plecat. Agentii de circulatie au plecat in urmarirea lui, anuntand si alte echipaje. Ilie Sima a fost blocat pe soseaua Constanta - Harsova, dupa aproximativ 20 de kilometri. Seful PLD Ialomita a intors masina vrand sa scape din blocaj, dar la vederea echipajului care venea din spatele sau a fost nevoit sa opreasca. Pentru abaterile comise, el a primit sanctiunea maxima, de suspendare a permisului de conducere pe timp

de 90 zile. Ilie Sima este lider al filialei PLD Ialomita si consilier judetean. (O.R.)

A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Cu fusta in vine la Cannes (8312 afisari)
 Romania si-ar putea pierde drepturile in UE (4349 afisari)
 "Pasarica", tradusa de Voiculescu (3511 afisari)
 Boicot si uninominale (3449 afisari)
 PSD isi pune capul sub sabia lui Basescu (2863 afisari)
 "Padurea spanzuratilor", dupa 40 de ani, din nou la Cannes (362 afisari)
 A murit Ralu Filip (149 afisari)
 PSD-ul incepe negocierile, PD-ul vrea anticipate, liberalii sunt in sedinta (116 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00529 sec.