Ziua Logo
  Nr. 3847 de luni, 5 februarie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »


Pentru a putea trimite un articol trebuie sa va autentificati.



Nume:
Parola: 
Utilizator nou »      Parola uitata »
Memoreaza datele de autentificare?

Stiri pe scurt

Steaua murata in Cipru

Meciul amical pe care Steaua trebuia sa-l dispute sambata la Larnaca, importiva echipei poloneze Korona Kielce, a fost intrerupt dupa doar 16 minute, din cauza unei ploi torentiale care a transformat terenul intr-o balta. Cosmin Olaroiu incepuse meciul cu urmatorii jucatori: Cernea - P. Marin, Goian, Ghionea, G. Coman - Cristocea, Ov. Petre, Paraschiv, Bostina - Badea, Thereau. Dupa 16 minute de joc, cand nici una dintre echipe nu marcase, conducerile tehnice ale crelor doua echipe au cazut de acord sa intrerupa meciul arbitrat de Alexandru Tudor. Intalnirea cu Korona era ultima a Stelei in cadrul stagiului de pregatire din Cipru, "ros-albastrii" fiind asteptati aseara in tara. Universitatea Craiova a fost oarecum mai norocoasa, fiindca, aflata tot la Larnaca in pregatire, nici nu s-a mai deplasat la terenul pe care trebuia sa joace cu sud-coreenii de la Deagu Citizens, tot un meci de pregatire.

(B.G.)

Reghe, gol degeaba

Laurentiu Reghecampf a marcat un gol pentru Alemannia Aachen in meciul cu Hanovra '96, pierdut sambata, pe teren propriu, cu scorul 1-4, in etapa a 20-a a campionatului Germaniei. Reghecampf a jucat toate cele 90 de minute si a punctat in minutul 26, din penalty. Intr-un alt meci din 1. Bundesliga, Energie Cottbus, cu Vlad Munteanu si Sergiu Radu titulari, a remizat pe teren propriu, scor 0-0, cu VfL Bochum. Radu a fost integralist, iar Munteanu a fost inlocuit in minutul 69. Atacantul Marius Niculae a fost rezerva la FSV Mainz 05 la meciul din deplasare cu Eintracht Frankfurt, incheiat cu scorul de 0-0. (B.G.)

Popa acuza Poli Timisoara

Ionut Popa, antrenorul lui Poli Iasi, ii acuza pe cei de la Poli Timisoara ca au conditionat transferul jucatorilor Leonard Naidin si Adrian Ilie de disputarea "sfertului" de cupa dintre cele doua echipe pe Bega. "Cred ca transferurile lor au <<cazut>>. Acum, sa fim sinceri! Daca acceptam sa disputam partida din Cupa Romaniei la Timisoara, atunci i-am fi luat pe cei doi!", a spus Ionut Popa la un post local de televiziune. "Cum ma privea lumea dupa aia, daca as fi acceptat compromisul?! Ce ar fi spus toata lumea?! Pentru mine nu era o problema, ca ii bateam si acasa la ei! Doar nu credeti ca, daca as fi fost de acord, ma duceam acolo ca sa pierd meciul! Dar nimeni din Iasi nu ar fi fost de acord... Eu, unul, n-as fi spus: <<Nu!>>, pentru ca am fi castigat doi titulari pentru Liga I, iar pe mine asta ma doare mai mult: campionatul! Asa, cred ca transferurile lor au <<cazut>>...", a declarat Ionut Popa.n (B.G.)

SC Miercurea Ciuc lider in Superliga

Echipa de hochei pe gheata Sport Club Miercurea Ciuc s-a detasat in clasamentul Superligii Nationale dupa ce a castigat ambele intalniri cu HC Csikszereda, din cadrul etapei a patra din returul intrecerii interne. Dupa ce vineri s-au impus, cu 8-5 (4-0,0-1,4-4), "ciucanii" au castigat lejer si disputa de sambata, impunandu-se cu 11-5 (2-2, 4-1, 5-2). Pe locul secund, la opt puncte distanta, se mentine campioana Steaua-Suki, care a obtinut doar o victorie la Gheorgheni, cu 3-1 (0-0, 2-0, 1-1), pentru ca sambata sa cedeze in fata Progym la acelasi scor, 1-3 (1-1, 0-2, 0-0). In alta ordine de idei, s-a decis amanarea cu o zi a dublei din ultima etapa a returului dintre Steaua si SC Miercurea Ciuc, deoarece oaspetii vor juca in semifinala campionatului maghiar pe 15 si 16 februarie, ultima data suprapunandu-se cu prima intalnire de pe Patinoarul "Mihai Flamaropol" din Capitala.

(T. RIST)

Steff a ratat finala Europe Top 12

Cea mai valoroasa reprezentanta a tenisului de masa romanesc, Mihaela Steff, a fost oprita in semifinalele Europe Top 12, intrecere gazduita pana aseara de localitatea italiana Arezzo, de austriaca de origine chineza Li Jiao. La capatul unui meci dominat clar de sportiva asiatica, Mihaela Steff a fost nevoita sa se recunoasca invinsa, cu scorul de 4-0 (7, 8, 6, 3), si a ratat, astfel, calificarea in ultimul act al traditionalei competitii care reuneste anual cele mai valoroase jucatoare de pe Batranul Continent. De mentionat ca jucatoarea noastra a trecut de grupele preliminare dupa ce a dispus de Ni Xia Lian (Luxemburg), cu 4-2, si a fost invinsa de Nicole Struse (Germania), cu 4-0, iar in sferturile de finala a depasit-o pe Wu Jiaduo (Germania), cu 4-1. (T. RIST)

Pavel oprit in semifinale la Delray Beach

Cu doar o saptamana inaintea meciului de Cupa Davis dintre Romania si Franta, liderul echipei noastre, Andrei Pavel, a reusit sa obtina in turneul de dublu de la Delray Beach cea mai buna performanta a sa din acest an. Din pacate, perechea romano-poloneza formata din Andrei Pavel si Lukasz Kubot (cap de serie nr. 3) s-a oprit in semifinale, fiind invinsa de cuplul Hugo Armando/Xavier Malisse (SUA/Belgia), cu scorul de 6-7, 6-3, 10-8. Conform site-ului competitiei, Pavel si Kubot au ajuns in semifinalele competitiei dotate cu premii in valoare totala de 416.000 de dolari dupa ce au trecut de Konstantinos Economidis/Teimuraz Gabashvili (Grecia/Rusia), cu scorul de 7-6, 3-6, 10-7, si de Benjamin Becker/Igor Kunitin (Germania/Rusia), cu scorul de 6-2, 6-2. (T. RIST)

A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Vremea restructurarii (4252 afisari)
 Politica de maidan (3458 afisari)
 Sa curga puroiul! (2857 afisari)
 Comando pentru apa minerala (2614 afisari)
 Nicolaescu schimba trusa auto (2319 afisari)
 Emil Constantinescu explica dedesubturile Dosarului Tigareta II (523 afisari)
 Ascultati interviul cu cei doi romani retinuti trei luni de zile de armata americana (423 afisari)
 Liberalii cer sa fie infiintata o autoritate de inregistrare si interceptare, alcatuita din civili electronisti, si nu din ofiteri SRI (82 afisari)
 Marul discordiei de azi din Alianta, PSD, tot strange capete de acuzare pentru demiterea lui Basescu (48 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00556 sec.