Ziua Logo
  Nr. 3813 de vineri, 22 decembrie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »


Pentru a putea trimite un articol trebuie sa va autentificati.



Nume:
Parola: 
Utilizator nou »      Parola uitata »
Memoreaza datele de autentificare?

Sapte companii se lupta pentru proiectul BRAT de masurare a performantelor site-urilor

Biroul Roman de Audit al Tirajelor a acceptat sapte oferte (depuse pana la 1 decembrie) pentru proiectul de masurare a performantelor site-urilor web, initiat de BRAT si va stabili oferta castigatore pana la finalul lunii februarie 2007, potrivit directorului general BRAT, Arina Ureche.

"in prima saptamana din anul 2007 vom restrange lista partenerilor cu care vom continua discutiile, iar pana in luna mai va fi semnat contractul cu furnizorul ales si se va incepe implementarea sistemului", a declarat pentru NewsIn Arina Ureche, directorul general BRAT.

Primul contract va fi acordat firmei castigatoare pentru o perioada de 2 ani. Conditia impusa de BRAT pentru acceptarea ofertelor a fost ca firma interesata sa nu detina (total sau in parte) site-uri care au ca obiectiv obtinerea de venituri din publicitate sau care tranzactioneaza spatiu publicitar in media online din Romania.

Companiile interesate au achitat o taxa de 500 de euro (fara TVA) la depunerea ofertei.

Primele discutii despre realizarea acestui studiu au aparut acum 4-5 ani in cadrul BRAT, dar dimensiunea redusa a investitiilor in piata online a dus la amanarea acestui proiect pana in luna august a acestui an, potrivit Arinei Ureche.

BRAT este o organizatie non-profit care isi propune sa ofere industriei de publicitate cifre corecte despre tirajul publicatiilor, studii de audienta, surse de informatii necesare in procesul de cumparare de spatiu publicitar, precum si sprijinirea activitatii de marketing a editorilor de presa si a industriei de publicitate in general, prin punerea la dispozitia membrilor asociatiei de servicii de marketing pe baza standardelor stabilite de membrii ei.

BRAT a fost infiintat in anul 1998 si are in prezent 195 membri, editori, editori web, agentii, regii si clienti de publicitate.

A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Anti-Elena (5365 afisari)
 Comisia Bogomolov a CC al PCUS a decis caderea lui Ceausescu (5096 afisari)
 Raportul generalului Iulian Vlad (4770 afisari)
 Mana Moscovei (4485 afisari)
 Crimele regimului comunist sunt imprescriptibile (3484 afisari)
 Johnny Depp, intruchiparea lui Freddy Mercury pe marele ecran (199 afisari)
 CEC-ul ramane de stat (177 afisari)
 Poveste de Craciun (91 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00489 sec.