Ziua Logo
  Nr. 3658 de sambata, 24 iunie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »


Pentru a putea trimite un articol trebuie sa va autentificati.



Nume:
Parola: 
Utilizator nou »      Parola uitata »
Memoreaza datele de autentificare?

Tender amanat din nou

Judecatorii Tribunalului Bucuresti au decis sa amane pentru sfarsitul lunii discutiile privind cererea de revocare a mandatului de arestare emis pe numele omului de afaceri * Decizia a fost luata dupa ce Parchetul General a trimis o adresa prin care preciza ca este in imposibilitatea de a trimite dosarul instantei

Magistratii Tribunalului Bucuresti au amanat, ieri, judecarea cererii de eliberare din arest preventiv a lui Ovidiu Tender, dupa ce Parchetul instantei supreme a trimis o adresa prin care preciza ca este in imposibilitatea de a trimite dosarul instantei. Judecatorii au stabilit urmatorul termen pentru data de 30 iunie, ziua in care ii expira prelungirea mandatului de arestare a omului de afaceri. Pe de alta parte, in privinta noii amanari, judecatoarea a declarat ca aceasta a fost decisa din cauza absentei dosarului si nu a procurorului de sedinta, care a fost prezent, dar nu a mai fost chemat in sala.

La termenul precedent, nici procurorul de sedinta si nici dosarul nu au ajuns la instanta. Aparatorii lui Ovidiu Tender au formulat o noua cerere de revocare a masurii arestarii preventive, dupa ce, in urma cu doua saptamani, Curtea de Apel Bucuresti a casat sentinta Tribunalului Bucuresti prin care acesta a fost eliberat.

Omul de afaceri Ovidiu Tender a fost incarcerat, in 16 iunie, ca urmare a hotararii Curtii de Apel Bucuresti, care a anulat decizia instantei inferioare prin care acesta fusese eliberat. Tender a calificat decizia de incarcerare a sa drept "aberanta". Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) contestasera la Curtea de Apel Bucuresti, in 6 iunie, sentinta Tribunalului potrivit careia Ovidiu Tender poate fi cercetat in libertate. (M.V.R.)

A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Willi Filderman, colegul de liceu al Maresalului (834 afisari)
 Geopolitica razboiului si diplomatia romaneasca (765 afisari)
 Justitie cu timona (488 afisari)
 Ion Iliescu la Moscova (484 afisari)
 Facilitati pentru energie ecologica (455 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00420 sec.