Ziua Logo
  Nr. 3633 de vineri, 26 mai 2006 
 Cauta:  
  Detalii »


Pentru a putea trimite un articol trebuie sa va autentificati.



Nume:
Parola: 
Utilizator nou »      Parola uitata »
Memoreaza datele de autentificare?

Victoras Iacob: "Ogararu a fost vital pentru Steaua"

Atacantul stelist Victoras Iacob a declarat ieri ca fundasul George Ogararu, care a semnat un contract pe patru sezoane cu Ajax Amsterdam, era vital pentru formatia din Ghencea si lipsa acestuia se va resimti in cadrul echipei. "George a fost un jucator vital pentru noi si se va resimti lipsa lui. Celui care ii va lua locul ii va fi foarte greu. A avut multe oferte si are valoare de Ajax, fara discutie. Vreau sa-i fie bine acolo, sa realizeze ce si-a propus", a precizat Iacob.

Antrenorul FC Steaua, Cosmin Olaroiu, considera ca Ogararu merita cu prisosinta acest transfer. "Pentru Ogararu este un pas extraordinar de mare, o merita cu prisosinta, mai ales ca este un jucator crescut de Steaua. Ca bani, este un transfer bun pentru campionatul romanesc si sper ca rezultatele avute de Steaua, legate cu o calificare in grupele Ligii Campionilor, sa creasca si cota jucatorilor si sa putem vinde la preturi si mai mari", a subliniat tehnicianul stelist.

Olaroiu a mentionat ca dupa terminarea sezonului va sti exact daca va mai pleca vreun fotbalist de la Steaua. "La Ogararu erau niste tratative mai vechi cu Ajax, normal ca a avut acordul meu si al conducerii, nu se punea problema ca el sa piarda acest transfer", a spus Olaroiu. (MIG)

A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Cadoul deputatilor (753 afisari)
 Marturii din "fabrica" lui Clamparu (599 afisari)
 Managementul crizelor civile, de rasul curcilor (111 afisari)
 Tensiuni la Unirea SA Iasi (108 afisari)
 Industria avicola functioneaza in avarie (81 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00431 sec.