Ziua Logo
  Nr. 3626 de joi, 18 mai 2006 
 Cauta:  
  Detalii »


Pentru a putea trimite un articol trebuie sa va autentificati.



Nume:
Parola: 
Utilizator nou »      Parola uitata »
Memoreaza datele de autentificare?

Controverse la Codul de Procedura Penala

Deputatii au adoptat ieri, la dezbaterea pe articole, mai putin de 85 din cele 256 de amendamente ale Legii de modificare a Codului de Procedura Penala (CPP), retrimitand la Comisia juridica textele care au provocat controverse.

Presedintele Camerei Bogdan Olteanu a decis, la dezbateri, sa retrimita Comisiei juridice acele puncte din proiectul de modificare a Codului de Procedura Penala asupra carora mai multe partide au formulat obiectii. Articolele referitoare la interceptarile telefonice, la acordarea unor drepturi suplimentare procurorilor, la dreptul inculpatului de a-si intrerupe declaratia au fost retrimise Comisiei juridice.

Aceasta ar trebui sa prezinte, luni, un raport suplimentar asupra acestor texte aflate in divergenta, astfel ca legea sa poata intra in sesiunea de vot final marti. Cum insa dezbaterea pe articole a legii a fost intrerupta, dupa adoptarea a mai putin de un sfert din articole, urmand sa se reia luni dupa-amiaza, este putin probabil ca votul final sa fie dat in sedinta de marti a Camerei, intrucat este de asteptat ca la dezbaterile pe articole de luni dupa-amiaza sa apara noi divergente in textele inca nediscutate. (Mediafax)

A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 "Clanul Sportivilor", decimat de procurori (782 afisari)
 Fieful Triadelor (50 afisari)
 Imagini inedite Pentagon 9/11 (47 afisari)
 Procurorii guru (44 afisari)
 Ce nu ne spune Raportul Comisiei Europene (42 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00418 sec.